DirectX 12 támogatással jön a Borderlands 3

A Gearbox Software ráadásul jelentősen átírta az Unreal Engine 4-et, így a gyárinál gyorsabb leképezőt használnak.

2019. június 12. 10:22

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

E3 2019 - újabb infók derültek ki a Borderlands 3-ról A játék kreatív rendezője a PC Gaming Show-ra is ellátogatott, hogy megosszon néhány érdekes és vicces részletet.

E3 2019: Ütős trailert kapott a Borderlands 3 Lilith nem teketóriázik - az újdonsült Vault Hunterek élén frontális támadást indít a Children of the Vault eszement fanatikusai ellen. A harmadik rész történetét egy eszement előzetes és egy ingyenes...
Borderlands 3 - elérhetővé váltak az első VIP-jutalmak A Gearbox játéka még meg sem jelent, de pontok gyűjtögetésével már most feloldhatunk néhány játékbeli extrát hozzá.
E3 2019 - mit várhatunk az Actvisiontől, a Take-Two-tól, a Warner Bros.-tól és a többiektől? Ne feledkezzünk meg azokról a kiadókról sem, akik nem tartanak külön előadást, viszont olyan izgalmas címeket készülnek megmutatni, mint a Cyberpunk 2077, a Call of Duty: Modern Warfare vagy a Borderl...
Borderlands 2 - napokon belül jön a második és harmadik részt összekötő DLC A Commander Lilith & The Fight For Sanctuary újabb okot ad majd arra, hogy elővegyük a Borderlands 2-t még a folytatás előtt.
Borderlands 3 - az egyik fegyvert egy halálos beteg rajongónak köszönhetjük A Gearbox Software munkatársai emberségből jelesre vizsgáztak.

2019 - Íme a PlayStation Plus teljes júniusi játékai Ebben a hónapban a Sonic Mania és a Borderlands: Handsome Collectiont szerezhetjük meg.
Megvannak a PlayStation Plus júniusi ingyen játékai Ezúttal a Borderlands: The Handsome Collection és a Sonic Mania jár a PlayStation Plus előfizetőknek.
Borderlands: Game of the Year Edition teszt - felrázva, nem keverve A legelső Borderlands felújított verziója többek között 4K- és HDR-támogatást is kapott. Megéri pótolni.
A Telltale Games összes játéka kikerül a GOG kínálatából A 2K már dolgozik azon, hogy legalább a Tales from the Borderlands megmenekülhessen.
Rózsák és kukacok a 2019/05-ös GameStarban Címlapon a Borderlands 3, teljes játékunk a Worms Clan Wars. Májusban is 116 oldalon jelentkezik a legnagyobb játékmagazin.
110 milliónál jár a Grand Theft Auto V, 43 milliónál a Borderlands sorozat A Rockstar játékából csak az elmúlt négy hónapban 10 millió példány talált gazdára.