Most már biztos: jön a fizetős Firefox

Fizetős, prémium változatot készít népszerű böngészőjéből a Mozilla. A jelenlegi tervek szerint pénzért cserébe néhány praktikus szolgáltatást kapnának a felhasználók.

2019. június 12. 12:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Páncélba bújt a Firefox A böngésző 67.0.1 változatának már szerves része a továbbfejlesztett nyomkövetés-gátló.

Alapértelmezetten bekapcsolja a követésvédelmet a Firefox A Mozilla a Facebook Containert, Lockwise jelszókezelőjét és Firefox Monitor adatlopás ellenőrző szolgáltatását is frissíti.
Firefoxot használ? Ezt azonnal állítsa be, ha szeretne "elbújni" a leselkedő weboldalak elől A Mozilla egy új funkciót tett a Firefox böngészőbe, hogy elrejtse a felhasználókat a kíváncsi weboldalak elől.
Brutálisan felgyorsult az új Firefox A Mozilla nyolcvan százalékos gyorsulásról beszél.

Akár 80 százalékos gyorsulást is hozhat a Firefox 67 Sebességben is biztonságban is fejlődött a Mozilla legújabb böngészője, a Firefox 67.
Firefoxot használ? Frissítsen rá, megjött a hipersebességre kapcsolt változat A Mozilla kedden tette elérhetővé a Firefox böngésző 67-es verziószámú változatát, ami 40-80 százalékos gyorsulást ígér a felhasználóknak.
Fizetős modellre vált a népszerű böngésző A Mozilla októbertől nagy változásokra készül. A Firefox maga ingyenes marad, de bizonyos szolgáltatásokért fizetnünk kell.
Ősszel jön a fizetős Firefox Havidíjért cserébe ad majd extra szolgáltatásokat a Mozilla, mint a VPN és az online tárhely. A jelenleg ingyenesen elérhető funkciók továbbra is díjtalanok maradnak.