Elég vad videók terjednek a kazah választási csalásokról

Úgy tűnik, hő hatására láthatatlanná váló tintát is bevetettek.

2019. június 12. 12:05

A cikk folytatása...



Friss hírek
Három rab ágyhuzattal akarta lefejezni rabtársukat egy angol börtönben A három rab június 5-én gyilkolt.
Kurz hajlandó lenne újra koalícióra lépni a szélsőjobboldallal Nem zárható ki az Osztrák Néppárt és a szélsőjobboldal újabb koalíciója a választás után.
Trump pénzügyi szankciókat rendelt el Irán vezetői ellen Mi békés nemzet vagyunk, nem akarunk háborút Iránnal, mondta az amerikai elnök.
Megszökött a börtönből a calabriai maffia vezetője, a milánói kokainkirály Az 52 éves Rocco Morabito három rabtársával együtt, az uruguayi börtön tetejét átütve szökött meg.
Moszkva: Megismétlődhet a karibi rakétaválság, ha az amerikaiak nem állnak le Oroszország nem nézi jó szemmel, hogy Romániába és Lengyelországba telepítik az Mk-41-es rakétavédelmi rendszert.
Gyanús csomag miatt lezárták a Fehér Házat Az amerikai titkosszolgálat lezárta a Fehér Házat és a környező utcákat. Az újságírókat, akik épp az épületben voltak, nem engedik ki a sajtószobából.

Top hírek:
Trump és Kim, a két jóbarát Remek levelet kapott Donald Trump amerikai elnöktől Kim Dzsong Un észak-koreai államfő közölte az ázsiai ország hírügynöksége, a KCNA.
Földrengés volt Róma közelében A földmozgást Rómában is érezni lehetett, egy közeli helységben megrongálódott néhány épület.
Mexikói drogbárók ingatlanjait árverezte el az állam Volt köztük úszómedencés ház, menekülő alagút, farm és luxuslakás is.
Tűz ütött ki egy kazahsztáni lőszerraktárban, kiürítenek egy várost Buszokat küldtek Ariszba, 44 ezer embernek kell elhagynia otthonát. Legkevesebb egy ember meghalt, több mint harmincan megsérültek.
Kisebb földrengés okozott pánikot Olaszországban A felriadt lakosok kirohantak az utcára.
Három rab ágyhuzattal akarta lefejezni rabtársukat egy angol börtönben A három rab június 5-én gyilkolt.