35 évesen az idősek otthonában kell élnie a fiatal nőnek, mert nem oltatta be magát a leggyakoribb vírus ellen

Sophie Williams néhány éve még egyetemi adjunktusként dolgozott Walesben, 35 éves korára azonban az idősek otthonába került ritka, végzetes kimenetelű betegsége miatt. A fiatal nő a Japán-B-encephalitis vírussal fertőződött meg, ami teljesen tönkretette az idegrendszerét. Williams négy évvel ezelőtt rengeteget kirándult, sportolt, ám mostanra kerekesszékhez van kötve, és képtelen mozgatni végtagjait, valamint nyakát sem bírja megtartani, annyira legyengültek izmai.

2019. június 12. 13:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nem találta el Trump Wales nevét, azt írta, a bálnák hercegével találkozott Donald Trump megküzdött az angol nyelvvel, és vesztett.

Van egy álmunk, azért dolgozunk A gólszerző Pátkai, a félig gólpasszos Szalai, a kiváló Korhut, Szoboszlai és a győztes másodedző, Cosimo Inguscio értékelte a Wales elleni futballsikert.
Rossi nem lehet ott a kispadon Wales ellen Egy árulkodó dokumentum után a magyar futballkapitány is megerősítette eltiltásának életbe lépését.
Győzött és csoportelső a labdarúgó-válogatott Marco Rossi együttese következő mérkőzését kedden, hazai pályán Wales ellen játssza.

Katasztrofális bejelentés jött - Lassan romba dől Európa egyik legerősebb országának autógyártása A Ford megerősítette, hogy a Walesben, Bridgendben lévő motorgyártó üzemét jövő szeptemberben bezárja - írja a CNBC. Az amerikai gyártó az európai gyártási kapacitásainak hatékonyságjavító...
Érvényben maradt a büntetés a Wales elleni meccsre 3 ezerrel kevesebb néző mehet a júniusi Eb-selejtezőre.
Wales a brexitre szavazott Annak ellenére, hogy Nagy-Britanniában már csütörtökön lezajlott a választás, egyelőre csak részeredmények érkeznek. Azt viszont már lehet tudni, hogy
4500 éves erdő fái bukkantak fel a tengerből Wales partjainál Helyi legendák is szólnak a vízbe veszett erdőről.