1000 dollárt fizet egy cég annak, aki egy hétre hajlandó letenni az okostelefonját

Az első flip telefon megjelenésének 30. évfordulójára indított érdekes kampányt egy amerikai kommunikációs cég. Komoly kihívás elé állítja az okostelefonnal szimbiózisban élő felhasználókat.

2019. június 12. 13:03

A cikk folytatása...Friss hírek
Ha azt hiszi, hogy a klímaváltozás csak mese, nézze meg ezt a fotót csak előtte üljön le A cikkhez használt nyitókép nem képszerkesztővel manipulált fotó, tényleg ez a helyzet Grönlandon. Ott, ahol elvileg jégnek kellene lennie.
Rejtélyes Facebook-tiltások: ezeken a linkeken követelheti vissza a fiókját A sok magyar felhasználót érintő facebookos és instagramos tiltáshullám ellen maguk a netezők is tehetnek valamit hogy ér is valamit, az már más kérdés, de rosszabb biztos nem lesz tőle.
Nem csak önnél ütött be a baj, világszerte gondok vannak a Google naptárával [frissítve] Mindenki, aki mostanság próbálja elérni a Google Naptárat, a jól ismert 404-es hibaüzenetbe fut bele.
Külön kormánybiztosa lehet a magyarországi 5G-s fejlesztéseknek Palkovics László innovációs és technológiai miniszter szerint az 5G-hálózatok kiépítése az eddigiekhez képest más feladatot jelent, a munkában Magyarországon az államnak meg kell jelenni.
Még ez a delfin is jobban vigyáz a környezetre, mint a legtöbb ember A Protect Nature oldalán osztottak meg egy videót egy delfinről, amely nem csak aranyos, más miatt is szerethető: óvja a környezetet.
Kikerült egy fotó: valaki már használja a Google Pixel 4-et? Bár a Google csak októberben mutatja be a Pixel-család újabb tagjait, valakit már lefotóztak, hogy ilyen telefont használ. Nem először történik ilyen a keresőóriásnál.

Top hírek:
Miért vannak mosolygó gombócok a Google főoldalán? Ünnepeljük a falafelt! A legjobb dolog, ami a csicseriborsóval történhet (esetleg a humusz után) így határozza meg a Google a falafelt, melynek ünnepét rendezték meg ma a kereső főoldalán.
Olyan funkciót kaphat a Google telefonja, amellyel végre kitűnhet a vetélytársak közül A legújabb hírek szerint az októberben megjelenő Google-csúcstelefonban ölthet testet a cég egy korábbi, ígéretes projektje. Izgalmas jellemzőről van szó.
Ordas nagy kamu terjed a Facebook-tiltásokról, tovább ne küldje Azonnal lecsaptak a kamuüzenetet elindítók a Facebookon zajló tiltási eseményekre.
Van előrelépés: már vizsgálódik a Facebook a letiltós ügyben Elért a tömegesnek tűnő tiltáspara a legnagyobb közösségi oldalt üzemeltető szakemberekig.
Kikerült egy fotó: valaki már használja a Google Pixel 4-et? Bár a Google csak októberben mutatja be a Pixel-család újabb tagjait, valakit már lefotóztak, hogy ilyen telefont használ. Nem először történik ilyen a keresőóriásnál.
Börtönbe kerül egy Facebook-poszt miatt egy új-zélandi férfi A március 15-ei terrortámadásról készült videót osztott meg.