Ezt az útmutatót töltsd le mindenképp, ha alaposan követni akarod a Le Mans-i 24 órást

Parc Fermé: Ezt az útmutatót töltsd le mindenképp, ha alaposan követni akarod a Le Mans-i 24 órást

2019. június 12. 12:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Jön a Le Mans: 28 prototípus 24 órás küzdelme Nézzük végül az LMP kategória mezőnyét, avagy Lehet Más Prototípus győztes, mint a Toyota? A P1-esek között hatan várnak a lepattanóra, míg a húsztagú P2-es kategória a legnagyobb harcot hozhatja.

Fernando Alonso csapattársa brutálisat karambolozott Le Mans-ban A 24 órás Le mans-i száguldás még csak az edzéseknél tart, de már megvan az első baleset.
Ne maradj le semmiről: Elkezdődött a Le Mans Lesz MotoGP és WRX is a hétvégén, de a fő esemény természetesen az idei Le Mans-i 24 órás futam, amelynek minden fontos mozzanatát nézhetjük a tv-ben - mutatjuk a programot.
Hangolódjunk a Le Mans-i 24 órásra a tavalyi verseny összefoglalójával! Parc Fermé: Hangolódjunk a Le Mans-i 24 órásra a tavalyi verseny összefoglalójával!
Jön a Le Mans: Rekordok könyve Ha Le Mans-i 24 órás, akkor egy napon át tartó élő közvetítés a Formulán! Természetesen idén is hűek maradunk hagyományainkhoz, s megkezdjük a ráhangolódást a legendás egynaposra.
A Le Mans-i 24 órás nevezési listája: 62 egység, 186 pilóta Parc Fermé: A Le Mans-i 24 órás nevezési listája: 62 egység, 186 pilóta

Alonso: Még nyolc versenyen indulok idén Mostanáig mindenki csak a Le Mans-i 24 órásig látott előre Fernando Alonso versenyzői karrierjében, ám a spanyol most először beszélt arról, mihez kezd magával ezután úgy hangzik, egész konkrét terve...
Lorenzo a Honda japán gyárába utazik a mugellói szenvedés után Még a Le Mans-inál is gyengébb eredményt ért el az ötszörös világbajnok, a spanyol azonban nem adja fel: egyenesen a HRC központjába utazik hétfőn, hogy vezethetőbbé tegyék a motort.
Közeledik az idei Le Mans - mutatjuk, hogy mi történt tavaly Parc Fermé: Közeledik az idei Le Mans - mutatjuk, hogy mi történt tavaly
A McLaren Alonsóval indulna Le Mans-ban A csapat már 2021-ben részt venne az egynapos versenyen az indianapolisi kudarc után Fernando Alonsót szeretnék versenyzőként, mert nagy sztori lenne.
Le Mans-győztes mellett indul 24 órás versenyen a legfiatalabb magyar WTCR-pilóta Japánban vár nagy kihívás Tassi Attilára.
Rins az elhunyt marsall családjának ajándékozta a sisakját Nemes gesztust tett a péntek reggel szívinfarktusban elhunyt sportbíró irányába a Suzuki motorosa pedig szezonbeli leggyengébb hétvégéjét teljesítette Le Mans-ban a spanyol versenyző.