A Barátok közt népszerű házaspárja voltak - Most így néznek ki

Csomor Csilla és R. Kárpáti Péter a sorozat egyik ikonikus házaspárja voltak.

2019. június 12. 15:11

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kölcsönszívhanggal zenél a Barátok közt Mihályi Rékája Saját szívbetegsége miatt húga dobbanásait hallani a Barátok közt színésznőjének lemezén, aki nemrég adott életet kislányának. Adél már a kon­certekre is elkíséri.

Műsorváltozások jönnek az RTL Klubnál A Fókusz hosszabb lesz, a Barátok közt pedig korábbra kerül.
A Barátok közt Tildája volt - Szabó Erika így tér vissza a képernyőre Szabó Erika idén is a Balatoni Nyár műsorvezetője lesz.
Ez hogy lehet? 122 éve megfestették Varga Izát Különös képre bukkant a Barátok közt sorozat dr. Balogh Nóráját játszó színésznő. Varga Iza igencsak meglepődött, amikor meglátta, Paul Saintenoy építész magánházának festett üvegét, ami Rue de l'...
Barátok kottázták Ihász Gábor slágereit Szinte hihetetlen, de immár 30 éve nincs közöttünk a legendás énekes. Ihász Gábor ontotta a népszerű dallamokat, amelyek vidám házibulikon születtek.
Boros Kriszta felbukkan a Barátok Köztben és kikészíti Berényi Miklóst A Házon kívül műsorvezetőjével nagyon szokatlan dolog történt a forgatás után.

Berényi Miklós nem fog meghalni Egy névtelen informátor úgy tudja az RTL-től, hogy ha távozik is Szőke Zoltán, a karakterét nem írják ki végérvényesen a Barátok köztből.
Őszinte vallomás - Ezért távozik a sorozatból Barátok közt sztárja Már csak egy hétig lesz képernyőn.
Tartozás miatt ölték meg az újpesti autókereskedőt Tizenhét nappal A. Csaba eltűnése után elfogták azt a három embert, akik a gyanú szerint megölték az autók kereskedésével és javításával foglalkozó újpesti vállalkozót. A szerencsétlenül járt férfit S...
A Barátok közt egykori színésze feleségül veszi idősebb szerelmét Pribelszki Norbert eljegyezte négy évvel idősebb barátnőjét.
Várkonyi András születésnapját beárnyékolja lánya halálának évfordulója A Barátok közt Vili bácsija egy éve veszítette el lányát.
Új sorozatot készíthet a Barátok közt producere Kosztümös telenovella lesz, melyet akár már idén láthatunk.