Mészárosék 22 milliárd forintért fognak gázvezetéket építeni Szegeden

A szerződést már meg is kötötték.

2019. június 12. 16:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Rózsaünnepet tartanak a hétvégén Szegeden A rózsaünnepen virágdíszbe öltöznek a település utcái és terei.

Ismét négy csapatnak szurkolhatunk a kézilabda BL-ben A férfiak mezőnyében a MOL-Pick Szeged, a nőknél pedig a Ferencváros szabadkártyát kapott a kézilabda Bajnokok Ligája következő idényére. Rajtuk kívül automatikusan ott lesz a Veszprém ...
Többen megsérültek egy balesetben az M5-ösön Két személyautó és egy kamion összeütközött a Szeged felé vezető oldalon, a 114-es kilométernél.
Amiért Botkát támadják, azt csinálta a Fidesz által támogatott polgármester-jelölt A Fidesznek nincs saját jelöltje Szegeden, de megtalálták a megfelelő függetlent. Csak vele van egy kis probléma.
Szegeden is kiállnak az MTA mellett Közös nyilatkozatott tett a Szegedi Tudományegyetem számos professzora és tanára a Magyar Tudományos Akadémia átalakítását célzó törvénytervezet ellen.
Vb-n játszik a Szeged focistája Az NB I-ből ment a franciaországi világbajnokságra a Szent Mihály jamaicai középpályása, Marlo Sweatman. Szegedi csapattársai, barátnői itthonról szorítanak neki.

Mikler Roland arra készül, hogy történelmet írjon Szegeden Még nincs túl a Bajnokok Ligája döntőjén, de a Szegeddel is tűz közelébe érne.
Alig támogatják már Botkát Szegeden A szegediek 14,9%-a nevezhető baloldalinak.
Szerb fegyvereseket fogtak el Szegeden Bankrablással gyanúsítják őket.
Kifejezetten fecskéknek terveztek házat Szegeden
Gabonakereskedelemmel foglalkozó csoport tagjait ítélték el Szegeden Az elsőrendű vádlott cége feketén vásárotl fel gabonát.
Öt szegedi kábítószer-kereskedő letartóztatását rendelte el a bíróság Szegeden bűnszervezetben terjesztettek kokaint, amfetamint és marihuánát.