Vallott a magyar színésznő: férje tartja el, ő keresi a legkevesebbet a családban

Nem érti, miért hiszi mindenki azt, hogy dúsgazdagok...

2019. június 12. 17:15

A cikk folytatása...Friss hírek
"Magyarország nincs túl jól eleresztve demokratikus génekkel" Kínában tökéletesen megvalósul, amit Orbán Viktor igyekszik csinálni a bankrendszerrel - magyarázza a pekingi Cheung Kong magánegyetem professzora, akinek kutatási területe a társadalmi gének örökítőereje a totalitárius rendszerekben. Interjú.
Baljós folyamatok a magyar boltokban: dühöngeni fognak a vásárlók Miközben 12 ezerrel kevesebb lett az üzlet, a betöltetlen álláshelyek száma megduplázódott. A munkaerőhiányon talán csak a magasabb bér segíthetne, a kassza azonban kezd kiürülni - ebből vagy hosszadalmas sorbanállás vagy komoly áremelés lehet csak. Egyiknek sem fognak örülni a vásárlók...
Tömegek állnak most sorban az áruházláncokban: ez most létkérdés Ez most a sláger: ásványvizek, üdítők, sörök és jégkrémek...
Emelkedik az ápolók bére Július 1-jével nyolc százalékkal emelkedik az egészségügyi szakdolgozók és védőnők alapbére - jelentette be az egészségügyért felelős államtitkár szombaton sajtótájékoztatón, Budapesten.
Karácsony: 34,8 fok van a 3-as metró orosz szerelvényein Ez Karácsony Gergely Facebookon közzétett videójából derül ki.
Európa egyik legbarátságtalanabb népe lett a magyar A hollandokat és a portugálokat szuper-barátságosnak és befogadónak tartják a britek, a franciák kötelező utolsó helyét viszont sajnos a magyarok tudták a legjobban megközelíteni. Nem beszélgetünk a brit turistákkal, valószínűleg nem csak rosszfejségből, hanem mert egyébként se tudunk hozzájuk szólni.

Top hírek:
Nem váltották valóra a nyugdíjasok Kósa Lajos álmát De így is a korábbinál többen vállalnak munkát.
Rengeteg nyugdíjas dolgozik már Magyarországon Néhány hónap alatt huszonötezer nyugdíjas tért vissza a munkaerőpiacra, így már százezren dolgoznak közülük - közölte a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára a Magyar Nemzettel. A szombati...
Rontotta a globális olajkeresletielőrejelzésén az energiaügynökség A világkereskedelem romló kilátásai miatt csökkentettek.
Orbán-módra brüsszelezik az uniós pénzekből gazdagodó cseh oligarcha-miniszterelnök Andrej Babis maga a két lábon járó összeférhetetlenség, hiszen uniós pénzekből gazdagodik. Bűnvádi eljárás folyik ellene, ezért rátámadt a független igazságszolgáltatásra, ami viszont már a cseh polgároknak is sok, tüntetéseken követelik a lemondását.
Ha fura konvojokat látsz az utakon, ne lepődj meg! Ez az oka Hadgyakorlatok lesznek Magyarországon.
Letették a 10 milliárdos uszoda alapkövét A Modern városok program részeként közel tízmilliárd forintból épülő új városi sportuszoda alapkövét rakták le pénteken Veszprémben.