Gáspár Laci: Zavar, hogy a tiniket nem ösztönzik arra, hogy az igényességet szeressék

Az énekes 40 éves lett, beszélgettünk vele X-Faktorról, sportautókról és arról, miért bizalmatlan a médiával.

2019. június 12. 18:43

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Gáspár Laci felesége fekete bombázó - Nem csoda, hogy az énekes belehabarodott Gáspár Laci és felesége, Niki 2014-ben keltek egybe.

Ember ekkorát még nem égett: lebukott az X-Faktoros A versenyző Anastacia asszisztensének mondta magát, amit Gáspár Laci és Puskás Peti el is hitt, aztán jött a váratlan fordulat.
Michelisz bravúrral 2. a Zöld Pokol esős időmérőjén Az időjárás volt a döntő faktor a Nürburgring Nordschleifén.
Kamaszként ismertük meg - Az X-Faktor énekese most szobafestőként dolgozik Mata Ricsi két tehetségkutatóban szerepelt, de nem énekesként, hanem festőként dolgozik.

Újra érzi a szagokat Puskás Peti Újra a megfelelő célra használhatja orrát az X-Faktor mentora, visszatért a szaglása. Esküszik, a vegán életmódjának köszönheti a csodás változást.
Istenes Bencének és Csobot Adélnak ezért kellett titkolniuk a kapcsolatukat Istenes Bence és Csobot Adél a 2012-es X-Faktor idején szerettek egymásba.
Király L. Norbi a 2010-es X-Faktor nagy reménysége volt - Meglepődsz, miből él most Király L. Norbi napjainkban sofőrként keresi a kenyerét.
A magyarok kölni szurkolásával nem lehet betelni. Ha Nenadic ihletett játéka volt az egyik győzelmi faktor, akkor a magyar szurkolók jelenléte volt a másik.