Hőség - Több munkáltató is intézkedik a dolgozók védelmében

Elegendő folyadék mellett több pihenőidőt is biztosítanak.

2019. június 12. 19:15

A cikk folytatása...Friss hírek
Fél nap kimaradás után tért vissza az áram 50 millió dél-amerikaihoz Nem emberi beavatkozás áll az áramszünet mögött - közölték.
Mire jó a vénás értorna? Hosszú távon a kezeletlen visszeresség súlyos szövődményeket okozhat. E kockázat csökkentésében a rendszeres és célzott torna éppúgy hatékony, mint a fellépő panaszok enyhítésében. ...
Jövőre nőhet a közmunkások bére A Belügyminisztérium átgondolhatja a közmunkásbérek mértékét, de még a kormány véleményére is várnak.
Az elektromos rollerek ezért veszélyesek Ne kezeljük játékként az elektromos rollereket, ezek használata ugyanis komoly sérülésveszélyt rejthet magában - figyelmeztetnek a szakemberek. ...
"Megérett a helyzet a változásra" 2012-ben lett az Uzsoki utcai kórház főigazgatója, 2016 óta a Magyar Kórházszövetség elnökhelyettese, idén tavasszal pedig elnöknek is megválasztották. Dr. Ficzere Andreával beszélgettünk. ...
Megtudtuk: úszóedző fiába szerelmes Hosszú Katinka Nem sokkal válása után rátalált a boldogság a gyönyörű olimpiai bajnokra. Kedvese civil, de megismerkedésük mégis az uszoda világához kapcsolódik: szerelme, Máté édesapja a magyar úszósport ismert edzője.

Top hírek:
Két részre szakadt az ország vasárnap délután Több járásban első és másodfokú riasztást adtak ki
The speech that put Viktor Orbán on the map of politics Thirty years ago, on this day, Imre Nagy, the communist Prime Minister of the era and one of the few who understood that Hungarians had enough of the Soviet rule, was rehabilitated and reburied with full honours. Viktor Orbáns speech at Imre Nagys reburial became a symbol of what Orbán has been standing for these past 30 years and played a key role in the collapse of the Stalinist regime.
Így emlékeztek meg a politikusok a 30 éves rendszerváltásról Az éppen ma 30 éves bátor, hazaszerető szókimondás máig alakítja hazánk sorsát.
Nagy Imre unokája: A diktatúra a nyakunkba liheg Jánosi Katalin harminc évvel ezelőtt nem gondolta volna, hogy lesz egy új önkényuralom Magyarországon. A Nagy Imre Alapítvány kurátora a hvg.hu kérésére visszaemlékezik, mi történt az újratemetéskor, amit ő nem is hív újratemetésnek. A Hősök terén összegyűlt tömeg emelkedett némasága, a nemzet lelkiismeretének hangjai, a gyász és a tisztelet nagy emberi kárpótlást nyújtottak neki 1989.
Tizenöt évesen egyedül kiment Amerikába a magyar fiú, aztán egyszer csak Einsteinnél találta magát most meg elmesélte az egészet Vacsizni vitte őt Szilárd Leó.
Nem tesz túl jót a CSI: Miami Helyszínelők című sorozat főszereplőjének a munkanélküliség