Így emlékszik Bódi László "Cipőre" a közel 30 éves Republic zenekar

Generációk nőttek fel zenéjükön.

2019. június 12. 21:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Republic még mindig létezik, sőt lassan 30 éves Jövő márciusban a zenekar nagy koncerttel ünnepli a kerek évfordulót.

Még több zenei és sportélmény a PLÁZS-on Június 8-án, szombaton a Bëlga & Krúbi, másnap pedig a Bikini és a Republic érkezik.

Friss hírek
Néha Kulcsár Edinának is jól jön egy kis biztatás a külsejével kapcsolatban Az önelfogadás még egy szépségversenyzőnek sem jön feltétlenül könnyen, tudtuk meg Kulcsár Edinától és Pusztai Olivértől a Lupa Beach Partyn.
Hogy lehet elkerülni nyáron a hüvelyi fertőzést? A nőgyógyász tanácsai Semmi sem árnyékolja be a nyaralást, ha az ember pár apróságra odafigyel.
Lájkokért pózoltak az orvvadászok: súlyosan veszélyeztetett állattal végeztek Ezúttal egy ködfoltos párduc volt az áldozat.
Ez volt Marilyn Monroe kedvenc étele - Minden nap evett belőle
Hajtóvadászatot indítottak a rendőrök egy 20 éves férfi után, aki a gyanú szerint megölte a húgát A Pest megyei rendőrök nagy erőkkel keresik a 20 éves Szabó János László biatorbágyi lakost, aki a gyanú szerint hétfőn megölte 18 éves húgát Biatorbágyon.
Valami nagyon bizarr dolgot adtak a kutyára szájkosár helyett, mégis imádjuk Ha ebben a maszkban viszed utcára a kutyát, garantáltan minden fej utánatok fordul majd.

Még több zenei és sportélmény a siófoki PLÁZS-on A pünkösdi hétvégén beindul a nagyüzem a siófoki PLÁZS-on. Fellép a Bëlga, Krúbi, a Bikini és a Republic, emellett egy Palace emlékbulival bemutatkozik az újonnan elkészült PLÁZS Aréna is. Napközben p...
Készül a Star Wars: Knights of the Old Republic-film Hivatalos megerősítés egyelőre nem érkezett, de a Buzzfeed jól értesült informátorokra hivatkozva állítja, a Rian Johnson , valamint a David Benioff és D.B. Weiss trilógiák mellett egy harmadik Star W...

Top hírek:
Megnősült az RTL Klub sztárja - Gyönyörű menyasszonyát a Balaton partján vette feleségül Sárközi Ákos a hétvégén megnősült Tihanyban.
Emlékszel Südi Iringóra? A Szombat Esti Láz egykori sztárja ma így néz ki Ezzel foglalkozik ma a Szombat Esti Láz egykori nagy kedvence, Südi Iringó.
Kizárt, hogy felismernéd a tini Melania Trumpot - A plasztika előtt így nézett ki Így festett fiatalon az Egyesült Államok 47. first ladyje.
Sarka Kata lánya már ilyen nagy - Noémi édesanyja szépségét örökölte Sarka Kata lánya egyre jobban hasonlít az édesanyjára.
Kiszivárogtak a meztelen képei, zseniálisan reagált a színésznő Az biztos, hogy nem azt tette, amire a hacker számított
Bódi Sylvi: Volt egyéjszakás kalandom Háborúkat nyerő alfa hímet keres magának Bódi Sylvi, aki pontosan tudja, hogy egyszer, valahol, valamikor úgyis találkozik élete szerelmével. Addig azonban éli a felhőtlen, szinglik életét, amibe egy-egy egyéjszakás kaland is belefér.