Furcsa dolog derült ki a macskákról

A macskafajták nemcsak külsejükben, de viselkedésükben is különböznek egymástól, a Helsinki Egyetem új kutatása szerint a jellegzetes viselkedések fele örökölhető. ...

2019. június 19. 6:32

A cikk folytatása...Friss hírek
Elfeledett halálos kórokozók olvadhatnak ki Az éghajlatváltozás felolvasztja a több ezer éve megfagyott permafrostot a sarkköri régiókban, a felolvadó talajból pedig kiszabadulnak a régi korok mikrobái, amelyek befejezve Csipkerózsika-álmukat, esetenként súlyos fenyegetésként jelennek meg a... ...
Mediterrán virágözön: Így gondozd a leandert Ha igazi mediterrán virágözönben szeretnénk gyönyörködni a teraszon, érdemes megfogadni az Oázis Kertészet szakembereinek tanácsait. Leandergondozáskor az alábbiakra figyeljünk nagyon oda!
Veszélyben van a szemünk a vízparton Vízparton akár dupla mennyiségű UV sugárzás érheti a szemet - figyelmeztet Homoki Imre, a Magyar Látszerész Szövetség alelnöke. ...
Fagyasztás? Szárítás? Melyik a jobb fűszernövény tartósítás? Itt az idő, hogy leszüreteljük fűszernövényeinket és téli megőrízzük fantasztíkus ízüket. Több módszer is a rendelkezésünkre áll, mindenki választhat kedve szerint.
Szerdai HarmoNet horoszkóp 2019-07-17 Ma megfontoltan látunk hozzá a feladatokhoz, hihetetlen munkabírással rendelkezünk. Lelkiismeretesen dolgozunk, nem lehet kivetnivalót találni a munkánkban. Még akkor is tökéletességre törekszünk, ha ezért a saját igényeinkről kell lemondanunk. Ma ne várjunk romantikus gesztusokat párunktól, hiszen az érzelmek kissé "fagyosabbak" lehetnek.
Tökéletes illatharmónia az új Lenor kollekcióval A Lenor új kollekciója az illatbarátokat szólítja meg. A Lenor három, már jól ismert öblítőjéhez megalkotta a tökéletesen harmonizáló illatú mosószert és illatgyöngyöket, hogy az illat szerelmeseinek kedveskedjen: hosszantartó üdeséget lopnak otthonába.

Végre egy kutatás a macskákról: jellemvonásaik fele öröklés által megy tovább A macskafajták nemcsak külsejükben, de viselkedésükben is különböznek egymástól, a Helsinki Egyetem új kutatása szerint a jellegzetes viselkedések fele örökölhető.

Top hírek:
Mutatjuk, mikor tér vissza a forróság Az elmúlt időszak hűvösebb időjárása után a héten visszatérnek a 30 fok feletti nappali maximumok. A hétvégén már ismét napos, meleg nyári időre számíthatunk. ...
Gondok vannak a sürgősségi ellátással Komoly hiányosságokat talált a vészhelyzeti betegellátásban az Állami Számvevőszék (ÁSZ). Az ellenőrzés a 2015 és 2017 közötti időszakra terjedt ki. ...
Úszó könyvtárak létesültek Aki idén az osztrák Wörthi-tó partjára készül nyaralni, egy különleges kulturális szolgáltatás is várja: úszó könyvtárból kölcsönözhet könyvet. És nem a "Bücherboot" az egyetlen, ugyanis időközben Hamburgban is létesült egy úszó könyvtárhajó.
Napi horoszkóp - július 17 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Angol nyelvtanulás könnyen, gátlások nélkül? Lehetséges! Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy gyermeked sokkal gyorsabban, és könnyebben meg fog tanulni beszélni angolul, mint ahogy te azt most gondolod?
Hogyan éld túl a temetésed?