Csoda: a hároméves már a vízfelszínen lebegett, amikor hős idegenek utána vetették magukat - videó

Egy kínai kisvárost kettészelő folyóban egy gyermeket látott meg lebegni a víz tetején egy csapatnyi ember 2019. június 13-án. A kislány édesanyja kétségbeesve kiabált a partról segítségét, mert ő nem tudott úszni. Két férfi azonnal a mozdulatlan utóbb kiderült hároméves gyermek után ugrott, és kihúzta őt a partra.

2019. június 19. 19:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Szószt öntöttek az üres tányérba: ámulatba ejtő kép rajzolódott ki az alján Ezek a különleges tányérok akkor érvényesülnek igazán, ha tartalommal töltik meg őket.
Gyerekei miatt retteg az alvástól a családanya Csak néhány percet mer szundikálni naponta.
Családi Titkok - 49. rész Magyar reality sorozat
150-nel csapódott az előtte haladóba Nem figyelt a követési távolságra egy autó, ezért amikor az előtte haladó váratlanul lefékezett, hátulról szinte letarolta őt a 150-nel érkező kocsi. A brutális balesetben három autó lett totálkáros. A szakértő szerint a balesetek túlnyomó többsége ilyen ráfutásos utolérések miatt történik.
Hátba rúgta, ájultra verte barátnőjét Acélbetétes bakanccsal rúgta hátba és ököllel ütötte barátnőjét egy 36 éves bágyogszováti férfi. Stábunknak azt mondta, már nagyon bánja, hogy féltékenységből megverte a barátnőjét, de még most sem hisz neki. A nő elájult és eleinte csak arra emlékezett, hogy a barátja pofon vágta.
Ez nálunk is jól jönne: "Élő" buszok közlekednek Spanyolországban Egy valóban zöld módja a közlekedésnek.

Top hírek:
Radics Gigi szuper dögös, bikinis fotókon - Ennyire lefogyott az énekesnő Radics Gigi diétával és edzéssel bomba formába hozta magát.
Áginál eltört a mécses, fia szavai mélyen megérintették Az Áll az alku játékosának eszébe jutottak fia szavai, amitől annyira elérzékenyült, hogy több könnycsepp is lecsordult az arcán.
Adri's Kitchen - 1. rész Az Adris Kitchen bemutatja, hogyan lehet minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. Kreatív ötleteket kaphatunk ahhoz, hogy miképp főzzünk idotakarékosan és költséghatékonyan, valamint, hogy miképp helyettesítsük kedvenc ételeink...
Elcsukló hangon mesélt megpróbáltatásairól Ági: Erősnek tűnök, de nem mindig vagyok az Egyedülálló anyaként Ági tudja, hogy nincs választása, mindig erősnek kell lennie, de vannak olyan napok, amikor érzései felszínre törnek. Az Áll az alku játékosának kitartása ennek ellenére töretlen, és végtelenül büszke két gyerekére.
Az Áll az alku játékosa óriásit kockáztatott, de bejött neki Ági úgy döntött, hogy az izgalmas játékot, megkoronázza a 23-as táska kinyitásával. Az áll az alku játékosának kifizetődött a bátor döntése.
Hegyi doktor - Újra rendel IV. 7. rész Hansot nagyon megviseli, hogy Klara még mindig Olaszországban időzik. Mardossa a féltékenység, majd mikor Martin segíteni próbál neki, nem bírja tovább, és kitör belőle a düh. A veszekedés kellős közepén fut be a hívás, Martin betege, Reinhold Eusenbacher lezuhant a sziklafalról. Az egykori hegyi vezető ma a felesége halászatában dolgozik, és egyszer utoljára még át akarta élni a magasság mámorát.