Fontos alkotóelem hiányozhat a Galaxy Note10-ből

Nemrég kikerült a netre egy kép, amin állítólag a Galaxy Note10 képernyővédője szerepel, és ez jóval többet árulhat a telefonról, mint elsőre gondolnánk.

2019. június 20. 17:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kiszivárogtak az árak: ennyibe kerülhet a Samsung Galaxy Note10 Európában Augusztus 7-én mutatja be a Samsung a Galaxy Note10-et, aminek áráról eddig nem sokat lehetett hallani. Most viszont elég konkrét adatok láttak napvilágot.

Friss hírek
108 megapixel elég lesz? Brutális kamerákkal szerelt mobilok jöhetnek jövőre Ha hihetünk a pletykáknak, a 2020-ban érkező okostelefonokba mostaninál is jóval erősebb kamerák kerülhetnek.
Videón a történelmi pillanat: így indultak el a Hold felé 50 éve Neil Armstrongék Egykor a televízió közvetítette az Apollo-11 küldetés sikeres startját, ezúttal a YouTube-on lehet visszaidézni az eseményeket.
Bekerült egy fontos kapcsoló a Microsoft új böngészőjébe A vállalati ügyfelek kifejezetten örülhetnek a Microsoft újdonságának, mostantól már nem kell böngészőt váltaniuk a fejlesztésekhez.
Ha júniusban melege volt, akkor most készüljön: július végül még forróbb lesz Ha a klímatudósok előrejelzése beigazolódik, akkor globális átlagot nézve olyan meleg lesz júliusban, amilyen eddig még nem volt tapasztalható.
Kolumbusz nyomán: Neil Armstrong (3. rész) Sorozatunkban a holdraszállás 50. évfordulóján felidézzük annak a három embernek az életét, akik a főszereplők voltak abban a színdarabban, amely a 60-as évek Amerikájában játszódott...
Látványos volt az esti holdfogyatkozás (képek) Magyarországról is megfigyelhető volt a részleges holdfogyatkozás kedd este.

Sokat sejtető videót tett közzé a Samsung a Galaxy Note10-ről Twitterre posztolt videót a Samsung az augusztusban érkező Galaxy Note10-ről, aminek már (viszonyítva) a méretét is látni.
Megvan, mikor érkezik a Samsung Galaxy Note10 Újabb információ látott napvilágot a Samsung új csúcsmobiljáról ezúttal arról, mikor mutathatják be a készüléket.

Top hírek:
Elképesztően meleg volt az Északi-sark közelében Alertben, a Föld legészakibb lakott helyén 21 Celsius-fokot mértek vasárnap.
Az Apple új sorozatában kicsit máshogy zajlott a holdra szállás Ősszel érkezik az Apple gondozásában készülő For All Mankind sorozat, ami máshogy emlékszik meg a holdra szállásról. A történet mellett a munkára szánt összeg se (lehet) semmi.
Ez a mobil kapja meg elsőként a Qualcomm új csúcsprocesszorát Az Asus július 23-án mutatja be az új készülékét, amibe a jelenlegi legerősebb Qualcomm-erőforrást pakolják.
10 százalék: újfajta szárnyak kerülhetnek az Airbus gépeire A Bombardier csapata nyerte azt a pályázatot, melyen a hatékonyabb repülőgépszárnyra keresett megoldást a brit tudományos akadémia. Az új fejlesztéssel tizedével könnyebb szárnyakat szerelhetnek a gépre.
Új pénzküldő szolgáltatás indult, Magyarországon is működik A PayPal gondozásában álló Xoommal akár buszon utazva is küldhető pénz az itthon élőknek, az utalás ráadásul perceket vesz igénybe.
Kiszivárgott képeken az Asus játékosoknak szánt csúcsmobilja Egyelőre keveset tudni az Asus hamarosan érkező új gamer telefonjáról, de a lényeg már most látszik a fotókon.