Adok 9 millió dollárt, ha megölöd a legjobb barátnődet

Beteg kérésekkel vadászgatott a neten a Tyler néven bemutatkozó kamumilliomos, akinek az utasítására öt kamasz megölt egy fiatal lányt, többeket is megkörnyékezett. Még a rendőrség is vizsgálódott, mégsem sikerült időben lekapcsolni.

2019. június 20. 20:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Bonnie Tyler koncert Tokajban Bonnie Tyler, az ikonikus brit rockénekesnő, legnagyobb slágereivel és új dalaival érkezik július 27-én a Tokaj Fesztiválkatlanba! CímlapTokaj FesztiválkatlanBonnie Tyler

Bonnie Tyler Tokajban lép fel - jegyek itt Bonnie Tyler július 27-én érkezik [Dátum: 2019.07.05. 06:24]

Friss hírek
Egy szakma halála: egyre kevesebb a pénztáros a szupermarketekben A szakmában dolgozókat az automatizálás és az alacsony bérek is sújtják.
Nemsokára kiderül, hogy melyik a legjobb magyar utcai kaja Itt az ideje végigkóstolni az összeset a magyarostól a vegánig.
Trösztellenes vizsgálatot indíthat az EU az Amazon ellen A cég a saját javára használta fel az oldalán keresztül kereskedő cégek adatait.
Augusztus 9-től lehet jegyet venni a magyar-szlovák futball-Eb-selejtezőre Hatezer bérlet már korábban elkelt.
Salvini elővette kedvenc témáját, ismét listázná az olaszországi cigányságot Az orosz háttér-támogatása miatt kellemetlen helyzetbe került belügyminiszter régi tervét bedobva menekülne a kutyaszorítóból.
Faragó Tamás: le a kalappal a fiúk előtt, bravúrosan szerepeltek A női válogatott volt szövetségi kapitánya szerint van ok az optimizmusra.

Rejtélyes haláleset rázta meg a profi baseballt Csapata hétfői meccse előtt pár órával találták holtan a 27 éves Tyler Skaggst.
Meghan Markle és Cameron Diaz kedvence ez a szépségápolási termék, és most te is végre kipróbálhatod Jennifer Lawrence, Liv Tyler és Cameron Diaz el sem indulnak otthonról ezek nélkül

Top hírek:
This is the reason why the Brusselite bureaucrats will never understand the success of Orbán The bureaucrats in Brussels believe that by branding Viktor Orbán a far right leader, they can discredit him. Here is the reason why this strategy will always be destined to fail.
Visszahívták az MSZP alelnöki tisztségéből Szanyi Tibort A hétfőn meghozott döntés jogerős.
Egy alabamai rendőrőrs azt kéri, hogy az emberek ne húzzák le a vécén a drogot Mert még az aligátorok is beállhatnak.
Feltűnően hülyén nézett ki a férfi, aki fél kiló kokaint próbált becsempészni a parókájában Nem akarta lenyelni.
Így öltözik egy őszinte EP-képviselő fotó Legalábbis a zöldpárti Nico Semsrott szerint, aki Strasbourgban akciózott.
Az Apple megmutatja, mi lett volna, ha a szovjetek juttatnak először embert a Holdra Újabb előzetest kapott az almás cég saját gyártású sorozata.