Katonai űrrepülőt lőhet fel a SpaceX

A nemrég visszatért titkos űrrepülőt is Musk cége lőheti hamarosan fel.

2017. június 15. 13:04

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kettős fellövést hajtott végre a SpaceX Mindkét rakéta visszatért, egyikük már másodszor hajtotta végre ezt a manővert.
Vaksötétben landolt vízre a SpaceX rakétája Tíz Iridium-3 kommunikációs műholdat vitt az űrbe a Falcon-9-es, ami éjjel tért vissza a dróntutajra.
Elon Musk igazi bunkóba megy át, hogy elejét vegye az időfecsérlésnek A Tesla, SpaceX, stb. vezére nem szalvétával nyúl a beosztottjaihoz a megbeszéléseken.
Megvan, mikor küldene a SpaceX embert a Marsra Elon Musk bejelentette: rakétával szállítana embereket nagyvárosok között.
Musk komolyan gondolja A SpaceX alapítója újabb részleteket árult el az űripari magáncég távlati terveiről az ausztráliai Adelaide-ben tartott Nemzetközi Világűrkongresszuson.
Heti TOP: a SpaceX 60 perc alatt elszállítana bárkit bárhonnan bárhova a Földön Összegyűjtöttük egy cikkbe a hét legérdekesebb, legolvasottabb tech témáit.

Musk a repülés helyett is rakétákat javasol A SpaceX nemcsak a Mars, de a nagyvárosok eléréséhez is rakétákat használna fel.
Elon Musk kisebbre faragja a Marsra készülő rakétáját Költségcsökkentés céljából kisebbre faragja a Mars betelepítéséhez szánt rakétáját a SpaceX űripari magánvállalkozás, amely 2018 első felére tervezi az űrhajóépítés megkezdését közölte Elon Musk amer...
Pénteken jön Musk nagy bejelentése Idén a Nemzetközi Világűrkongresszust (IAC) szeptember 25-29. között az ausztráliai Adelaide városában tartják. Az esemény előtt Elon Musk, a Tesla és a SpaceX vezére Twitteren már jelezte, nagy...
Elkelt az Orbital ATK A SpaceX riválisát a Northrop Grumman vásárolja fel, a rakéták iránt érdeklődhetnek.
A Földön is reptetné az embereket új rakétájával Elon Musk Ha már el akarunk juttatni embereket a Marsra, egyúttal a földi közlekedés felgyorsításába is belekezdhetünk.
Elon Musk építené újra Puerto Rico elpusztult elektromos hálózatát A hurrikán tépázta rendszer helyett a világ egyik legmodernebb hálózata épülne ki itt.