Mind gazdagabbak lennénk, ha több nő dolgozna

Az ENSZ szerint 5800 milliárd dollárral nőhetne a világ GDP-je, ha negyedével több nő dolgozna, mint most.

2017. június 16. 17:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Irán hajlandó egyeztetni a rakétaprogramjának némely dimenzióiról A Reuters jelentése szerint az ENSZ-közgyűlésen Irán és a nagyhatalmak képviselői találkoztak, és Irán meglebegtette: hajlandó vitát nyitni a rakétaprogramról, hogy csillapítsa az azzal kapcsolatos ag...
Hivatalos: Szaúd-Arábia felkerült az ENSZ feketelistájára Augusztusban már írtunk róla, hogy a Szaúd-Arábia vezette koalíció felkerülhet az ENSZ feketelistájára. Amerikai sajtóértesülések szerint ez megtörtént.
Megenyhül az orosz medve? Putyin mégis támogatja az ENSZ-et Meggondolta magát a korábban elutasított reformjavaslattal kapcsolatban.
A kínai-észak-koreai határvidéken élőknek fájnak leginkább az ENSZ szankciói A kínai kereskedelmi minisztérium országszerte elrendelte az új szankciók 120 napon belüli életbe léptetését, így az észak-koreai munkások még kitölthetik a munkaszerződésükben meghatározott időtartam...
2030-ra senki sem halna meg veszettségben Legalábbis ezt a célt tűzte ki többek között az ENSZ és a WHO Rómában.
Klímavédelmi javaslatokat tett az ENSZ-főtitkárnak Áder János A világnak szüksége van arra az elszántságra, bátorságra és bátorításra, amelyet a jó példa ereje közvetít vélte a magyar államfő.

Magyar irodát hoz létre a Nemzetközi Távközlési Egyesület Magyarország tárgyalásokat folytat arról, hogy az ENSZ mellett működő Nemzetközi Távközlési Egyesületnek (ITU) legyen magyarországi irodája.
A HRW szankciók bevezetését követelte az ENSZ-től Mianmarral szemben A HRW szerint műholdfelvételekkel alátámasztott kutatásai megerősítik a deportálásokról, erőszakos kitelepítésekről, gyilkosságokról szóló híreket.
Itt a Pentagon reakciója az észak-koreai kijelentésekre Észak-Korea külügyminisztere hadüzenetként értékelte az Egyesült Államok hétvégi akcióját A kijelentéssel kapcsolatban megszólalt a Pentagon szóvivője és az ENSZ főtitkára is A fenyegetéssel...
Szijjártó Péter nem unatkozott az ENSZ-közgyűlés idején A miniszter összesen 33 külügyminiszteri tárgyalást bonyolított le, és 12 államközi megállapodást írt alá.
Észak-koreai külügyminiszter: Trump értelmi fogyatékos és nagyzási hóbortban szenved Folytatódott az üzengetés Észak-Korea és az Egyesült Államok között, most az észak-koreai külügyminiszter szónokolt az ENSZ-ben New Yorkban.
"A kereszténység vált az első számú üldözött vallássá a világon" Szijjártó Péter az ENSZ-közgyűlésen beszélt arról, hogy "a büntetlenség kultúrájának" véget kell vetni.