Megtalálja az összes különbséget a Bayern régi és új címere között?

Sokkal jobban néz ki, de miért?

2017. június 17. 14:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
3-3-as londoni őrület, Piqué a BL hülyéje A MU olyan góllal nyert, amit látni kell, hogy el tudjuk hinni. Javított a Bayern, robog a PSG.
Óriási átigazolásra készül télen a Bayern München! Erősítenének a gyengélkedő kereten.
München Jupp Heynckes lábainál Potyogtak a gólok a hét végén az európai futballtopligákban, és természetesen a favoritok jóvoltából. A Manchester City egy hetest vágott a Stoke-nak, a Bayern München pedig szezonbeli legkiadósabb, 5...
Régi-új edzőjével ismét parádézott a Bayern A címvédő Bayern München 5-0-ra kiütötte a vendég Freiburgot a német labdarúgó Bundesligában.
A BASF-hez kerülhetnek a Bayer egyes üzletágai A Bayer német vegyipari konszern eladja agrárvegyipari üzletágának azon területeit konkurensének, a német BASF vegyipari konszernnek, amelyek versenyjogi szempontból esetleg akadályozhatják az amerika...
Kassai után most a barátnőjére akadtak ki a Bayern Münchennél A bajorok szerint női csapatuk Kulcsár Katalin két hibája miatt esett ki a BL-ből.

Az Üvegember, aki utoljára varázsolt narancsmezben A világbajnoki ezüst- és bronzérmes Arjen Robben a jövőben csak a Bayern Münchenre koncentrál.
Sajnálta, hogy Bayer él, etikai vizsgálat indult ellene Elég volt egy rossz félmondat, és Bajomi-Lázár Péter egyetemi tanár, médiakutató ellen etikai vizsgálatot indít a Budapesti Gazdasági Egyetem, ahol tanít. A kormánypárti sajtó bayeri hevülettel kezdt...
Heynckes: Nem fogom kerülni a konfliktusokat Ancelotti se kerülte. Bemutatták a Bayern-edzőt.
Döbbenet: lemaradhat a világbajnokságról a Bayern csillaga A bajor klub futballistája szeptember óta sérült, nagy kérdés, mikor térhet vissza.
Az Ez a divat híres manökenje volt - Kónya Katalin így néz ki ma Kónya Katalin ma már énekesnő, és Bayer Katóként ad koncerteket.
Bayern München: Visszatér a sikeredző! Újra Jupp Heynckes a Bayern München edzője Fri, 10/06/2017 - 23:10