A nap legfontosabb hírei – 2017. június 18.

Brutális erdőtűz Portugáliában, óriásbüntetést kaphat a Google, 75 éves Paul McCartney. Hírösszefoglaló apák napján.

2017. június 18. 19:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
40 nap alatt szedett fel 3000 évnyi tudást a Google mesterséges intelligenciája Az AlphaGo Zero 3 nap alatt jutott el oda, hogy 100-0-ra verje az eddigi legfejlettebb go-programot. Azt, ami tavaly legyőzte az emberi világbajnokot.
Szuperbiztonságossá tette a levelező rendszerét a Google 43 dollárért állítólag teljesen hekkerbiztos lehet a Gmail.
Álmukban érte őket az erdőtűz Erdőtüzek pusztítanak Európában! Portugáliában több, mint harmincan, Spanyolországban pedig legalább hárman haltak meg a gyorsan terjedő lángoktól. A nagy szárazságtól és a melegtől gyulladt ki az erd...
Közös VR-sorozattal rukkol elő a Discovery és a Google - itt az előzetes A Discovery Communications és a Google bejelentette együttműködését.
Szétszedik a Google-t egy apró baki miatt az internetezők: végre választ kaptak A szemfüles felhasználóknak minden hiba feltűnik, de biztos, hogy véletlenről van szó?
Budapest lehet a fenntarthatóság régiós fővárosa Világszerte a termelésbe bevont új energiaforrások 90 százaléka már megújuló volt 2016-ban, ráadásul 111 nagyvállalat (köztük a Facebook, a Google, a Diageo vagy a Hewlett Packard) is úgy döntött, hog...

Elgépelt két betűt, de rákattintott a keresésre: furcsa dolgot dobott ki a Google Ezért megéri néha kijavítatlanul hagyni a hibát.
Saját fordító­szolgáltatást indítottak a feröeriek A szigetországban élők azért döntöttek így, mert a nyelvük nem szerepel a Google szolgáltatásában.
Nincs vége a botránynak: kiderült, hogy az orosz propaganda megszállta a Google és az Instagram hirdetéseit is Eddig csak a Facebookról lehetett tudni, hogy ott elhelyezett hirdetésekkel próbálták az oroszok befolyásolni az amerikai elnökválasztást, de most már ez a Google és az Instagram kapcsán is kiderült....
Egy 6 éves gyerek intelligenciájával vetekszik a legjobb AI A szakemberek mesterséges intelligenciáknak írt IQ-tesztjén ezúttal a Google Assistant, a Siri és a Bing (Cortana) vettek részt.
Támogatja a lapkiadók törekvéseit a Google A Google kapcsolata a lapkiadókkal finoman szólva sem felhőtlen, gondoljunk csak a News szolgáltatásra, de ezen javítani akarnak.
HWSWeekly: Google termékcunami és retró ThinkPad A mai alkalom két témája: Google termékcunami és retró ThinkPad (~31:00-tól).