4 pont a testeden, amit magadnak is érdemes masszírozni

2017. június 18. 20:35

A cikk folytatása...Friss hírek
A sors útjai - ORSZÁGOS TV PREMIER - hétköznap 15.45 Ajánló -  A sors útjai: országos tv premier hétköznap délutánonként 15.45-kor a TV2-n!
Hello Hollywood - Návai Anikóval - 26. adás Návai Anikónak az Anyám! című film kapcsán a két főszereplő, Jennifer Lawrence és Javier Bardem mesélt a hírnévről. A gyönyörű színésznő beszélt arról, készen áll-e az anyaságra, elárulta, hogyan szokta kipihenni magát a forgatások után, és az is kiderült, milyen tanácsot adna 10 évvel ezelőtti önmagának.
Az 50 milliós játszma - 10. adás 1. rész Isti és Ati izgalmas végjátékot hozott az este, majd a folytatásban Ördög Nóri és párja, Nánási Pál következett, akikért gyerekeik a színfalak mögött izgultak. 
Ördög Nóriék győzelmük után kedvenc dalukra ölelkeztek Majkával Pali és Nóri 1 millió forintot nyert Az 50 milliós játszmában, amit jótékony célra ajánlottak fel. Győzelmüknek nemcsak ők, hanem a gyerekek is nagyon örültek, a végén pedig kedvenc dalukat is meghallgatták, amiről ezután valószínűleg Majka jut majd eszükbe.
Nánási Pállal olyan történt a játszóházban, amit senkinek sem kíván Pali Micivel volt a játszóházban, amikor a kislánynak hasmenése lett, miközben a csúszdán csúszott le a színes labdák közé. Pali izzasztó helyzetbe került, hiszen az eset után egyesével kellett letakarítania a labdákat.
Isti és Ati 2 millió forinttal távozott Az 50milliós játszmából A 8. kérdésen múlott, hogy vajon Isti és Ati milliomosként távozik az este folyamán. Bár a válaszukban az utolsó pillanatig bizonytalanok voltak, a végén 2 millió forinttal távoztak a játékból.

Top hírek:
10-ből 7 magyar elvárja, hogy a munkahelye segítsen pénzt félretenni Az előtakarékoskodással a munkavállaló és a munkáltató is jól jár.
Megállítanak, vagy találékonnyá tesznek: határokról és akadályokról Világbajnok snowboardozó, nagyszerű táncos: Amy Purdy elmesélte, hogy küzdött meg az elé gördülő akadályokkal, és hogy jutott el odáig, ahol ma tart.
Varga Iza két gyerek életét mentette meg Az újraélesztés világnapján írta ki a Facebook-oldalára a Barátok közt sorozat Nórája, hogy mentett már életet, ami leírhatatlanul jó érzés. Nem is egyszer, kétszer sikerült életet mentenem meséli Iza. Mindkét alkalommal gyermek nyelt félre egy falatot, ezért a Heimlich-fogást alkalmaztam. Nem féltem, pontosan tudtam, mit csinálok.
Még a bugyija is kivillant - A sztár merész ruháján te is elámulsz Képeken azok a hírességek, akik átlátszó ruhában mutattak sokat magukból.
Justin Bieber megmutatta, hogyan kell Mexikóban partizni Medence, nők, tequila és kétségbeejtő minőségű fotók!
Kiderült, az agyunk tovább működik a halálunk után Igen, ez azt jelenti, hogy tudatában lehetünk annak, hogy éppen meghalunk.