Lefújta az esküvőt Hódi Pamela és Berki - Így jelentették be

Hódi Pamela és Berki Krisztián két hét múlva nem házasodik össze.

2017. június 19. 9:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Lassan gyógyul Berki Krisztián válla Olimpiai bajnok tornászunkat szeptember végén műtötték.
Hódi Pamela elsírta magát Várkonyi Andreánál Kiderült, hogy mire vágyik igazán Berki Krisztián exe.
Íme, Hódi Pamela gyerekkori fotóalbuma A szexi modell nap mint nap oszt meg fotókat lányáról, Berki Natasa Zselykéről. Tudod azonban róla, hogy Pamelának korábban rövid haja is volt? Nézd meg kiskori képeit!
Berki Krisztián a TV2 műsorvezetőjével randizik - Együtt töltenek egy hosszú hétvégét Szabó Dóra és Berki együtt fognak lazítani.
Összeálltak Váradiék Több mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük má...
Ambrus Attila szolidan lebűnözőzte Berki Krisztiánt - videó Közös bizniszbe fognak.

Hódi Pamelát hatalmas meglepetés érte Berki Krisztián egykori menyasszonya egy igazán szép meglepetésben részesült szülinapján, amit meg is osztott rajongóival.
Vigyázat, gyerekkel vagyok! - 2. évad 3. adás galéria Szögeczki Ági, Suzy és Hódi Pamela gyermekei megmelengették a szíveket. Nézd meg a galériánkat a kulisszafotókért és a legaranyosabb pillanatokért!
Hódi Pamelának beszólt a TV2 műsorvezetője - Ezért akadt ki rá a műsorban Hódi Pamela megkapta a magáét Mádai Vivientől.
Vivike szeretné, ha Tina úgy nézne ki, mint Hódi Pamela? Tina elárulta, miért nem tartott attól, mi mindent fog elárulni a családról Vivike. Kiderült az is, hogyan jött a képbe Hódi Pamela, miért gondolja Vivi, hogy anyukája rá szeretne hasonlítani.
Ki nem találná, melyik sztár akarna lenni Emilióék lánya szerint Tina A hétfői Vigyázat, gyerekkel vagyok! gyerekkel vagyok adásában Majka, Pápai Joci és Tina lesznek a vendégek gyerekeivel. Többek között kiderült, hogy énekelt Majka Király Viktorral és Pápai Joci mikor...
Berki Krisztián elárulta, hogy mit kell tennünk ahhoz, hogy terveink sikerüljenek Senkinek nem tartozunk semmivel.