Lemond a francia kormány, hogy néhány nap múlva újra megalakuljon

Nem lesz személyi változás, mivel az összes miniszter mandátumot szerzett.

2017. június 19. 11:16

A cikk folytatása...Friss hírek
Heti horoszkóp október 23-tól 29-ig: a Bikával fordul a világ, a Skorpió szerelmes lesz Izgalmas újdonságokat tartogat a hét, ráadásul Cupido is készíti a nyilait.
A börtönből akart megszökni, de lebukott, ezért inkább történelmet írt André-Jacques Garnerin 220 éve hajtotta végre a világ első ejtőernyős ugrását.
Lelőtte osztálytársait, mert csúfolták, hogy büdös Iskolai mészárlásba torkollott egy kisfiú kigúnyolása. A 14 éves brazil diákot azzal csúfolták osztálytársai, hogy büdös, hogy nem használ dezodort. A zrikálást megelégelve a hátizsákjában vitte be apja rendőrségi fegyverét a suliba, és ámokfutásba kezdett. Két tanulóval végzett a kiskorú tettes, és még négy gyereket sebesített meg.
Hortobágyi palacsinta sajjtal
450 ezren tüntettek Barcelonában Mintegy 450 ezren tüntettek Barcelonában a katalán függetlenség mellett a helyi rendőrség szombat esti tájékoztatása szerint.
A péniszméretem, talán mondanom sem kell, átlag alatti Olvasónk azt mondja, ő is tipikus bétahím. De miért hangoztatja ezt a Randiblogban? Hát tessék elolvasni, azonnal kiderül.

Top hírek:
Óriási bírói hibából jött a Barcelona-gól A tökutolsó Málagát verték végül nagyon sima meccsen, továbbra is vezetik a bajnokságot.
Így zajlott az USA Nagydíj harmadik edzése Kövesd velünk elejétől a végéig az austini hétvége harmadik szabadedzését - vajon kinek sikerül jobban a felkészülés az időmérőre? A Mercedesnek, a Ferrarinak, vagy a Red Bullnak?
Peruban is legalizálták az orvosi marihuánát A rendőrség februárban ütött rajta egy csoport szülőn, akik rákbeteg gyerekeiknek készítettek hasisolajat. Felháborodott a társadalom.
Mit gondol Szanyi Tibor 1956-ról? Szanyi Tibornak az 1956-os nemzeti ünnepet idézőjelbe tevő Facebook-bejegyzése a bizonyíték arra, hogy az ő esetében a közvetlen eszmei közösségvállalás a diktatúra állampártjával és a forradalom eltiprásával ma is fennáll mondta Gulyás Gergely.
Itt van öt szám, ami közel egymilliárdot érhetett volna Az ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki:
Fél éve vagyunk együtt, a szex nem akar működni Miben változtathat egy 28 éves nő, ha a pasija nem kívánja őt? Szakértőnk segít.