Gateway to Space, Gateway to Space, jelentkezz! - Nyeremnyjtk

Msfl v Fld krli kerings utn visszatr Budapestre a vilg legnagyobb utaz “r-gyjtemnye", a NASA s az rrepls trtnett feldolgoz Gateway to Space kill­ts. Az emberisg legnagyobb kalandjt vgig k­sr‘ exp jlius 1-t‘l szeptember 11-ig  ltogathat a Millenrison, ezttal azonban nagyobb interakt­v teret s tbb jtkot k­nlva a ltogatknak.

2017. június 19. 10:21

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
40 évvel ezelőtti korba röpít vissza egy pénteken nyíló kiállítás Öt fiatal író és költő Falvai Mátyás, Hevesi Judit, Kemény Zsófi, Simon Márton és Zilahi Anna ír saját történeteket 1977-ből származó fotókhoz a budapesti Hybridart Space Hé'77! címmel péntektől, az...
Bezárt a Visceral - mi lesz így a Dead Space sorozattal és a Star Wars játékkal? A Bullfrog, az EA Black Box, a Mythic Entertainment és a Maxis után az Electronic Arts egy újabb legendás stúdiót nyírt ki váratlanul, vele együtt pedig a reményt, hogy valaha játszhatunk még a Dead S...
Space Junkies bejelentés - VR lövöldén dolgozik a Ubisoft Úgy tűnik, teljes egészében a PvP módra épül a Ubisoft új VR játéka a Space Junkies, ami a PC-s headsetekkel lesz majd kompatibilis.
EA Access - Jön a Mass Effect: Andromeda és a Dead Space 3 Az EA előfizető számára még idén év végén elérhető lesz mindkét játék Xbox-on és PC-n is, ezek mellett pedig jön a The Sims 4, a Need for Speed Payback és a Star Wars Battlefront II trial verziója is.
A progresszív őrület nem ismer határokat Ha bárki azt gondolná, hogy a nyugat-európai és észak-amerikai kampuszokon már szinte megszokott gender- és safe space-őrület nem tud begyűrűzni Magyarországra, az nagyon téved.
Közösen épít űrállomást Oroszország és az USA A Deep Space Gateway a Hold körül fog keringeni.

A liberális safe space már megjelent a Debreceni Egyetemen is Az egyesült államokbeli őrületet megszégyenítő módon halad a progresszív liberálisok debreceni ténykedése.
Ez a nő gyerekkora óta látja az angyalokat, bámulatos, mit mond róluk Tanúja lehettem annak, hogyan találkozik Lorna Byrne a lelkes magyar olvasóival, amikor ez év szeptemberében Budapestre látogatott.
Ismét sűrű köd lepi el az országot Tizenkét megyére és Budapestre adtak ki figyelmeztetést.
A fél országot ellepi a sűrű köd 13 megyére és Budapestre adtak ki figyelmeztetést péntekre.
Meddig pörög a fidget spinner az űrben? videó A kérdésre pontos választ ugyan nem adott a NASA űrhajósa, de így is érdekes figyelni a kísérletezést Newton mozgástörvényeivel.
Fidget spinnert küldött a NASA a Nemzetközi Űrállomásra Az űrhajósok mutatják be, mi történik, ha az űrben pörgetnek meg egy fidget spinnert.