Valami nagyon félelmetes történik a Földdel: már a te életedben érezni lehet

20 éven belül bekövetkezik.

2017. június 19. 12:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Azt hitték a tudósok, hogy már nem jön több fotó az űrből, aztán egyszer csak feltűnt valami gyanús A tudósok már rég lezártnak hitték a tavaly megsemmisült Rosetta űrszonda Földdel való kommunikációját, amikor váratlan dolog történt: észrevették, hogy érkezett még egy kép.

Friss hírek
Öt hete keresi a rendőrség az x-faktoros kisöccsét A sajtóban elterjedt hírekkel ellentétben to­vább­ra is eltűntként körözi az x-faktoros Bereznay Dániel hároméves öccsét, Barnit a rendőrség. A szülők között háború zajlik a gyermekért.
Rettegnek a szomszédok: a nyakukba ömlik Oszter tava! Oszter Sándor nem viccel, komolyan veszi házi tórendszerét. Minden jel arra utal, hogy a három hónapja tartó építkezés a finisbe érkezett, a színész ha­marosan hátradőlhet, s va­dászkastélya ablakából figyelheti két hatalmas méretű tavát, amelyeket szemlátomást a hegyből érkező egyetlen patak tölt fel.
Durva! Földes Esztert is zaklatták szexuálisan Egyre több magyar színésznő és televíziós személyiség áll ki a nőket érő zaklatás ellen. Sajnos Földes Eszternek aki egyébként a zenész Lovasi András felesége is van mit kipakolnia...
Varnus Xavér: Törőcsik Mari sorsa a Jóisten kezében van Hónapok óta nem kaptunk hírt a 81 éves Törőcsik Mari állapotáról, egy ideje sem a barátok, sem a hozzátartozók nem tájékoztatják a nyilvánosságot. A csöndet egyre aggasztóbbnak éreztük, valahányszor érdeklődtünk róla, a művésznő lánya, Teréz hárította el kérdéseinket, aztán jött a teljes a hírzárlat.
Horoszkóp: Október 19., Csütörtök Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat október 19-én is!
Az 50 milliós játszma 7. adás 1. rész Máté és Marci úgy érkeztek a játszmába, hogy 1 millió forintjuk maradt. Hogy sikerült-e magukkal vinniük ezt a pénzt, az kiderül a videóból.

VIDEÓ: A milliárdos magánszigetét is a földdel tette egyenlővé a hurrikán Irigylésre méltó, ha az ember saját szigettel büszkélkedhet, ugyanakkor roppant kellemetlen, ha azt a földdel teszi egyenlővé egy természeti katasztrófa: az Irma nevű hurrikán Sir Richard Branson, a m...

Top hírek:
Friss fotón a 71 éves Venczel Vera - Az Egri csillagok szereplői így néznek ki ma Majdnem ötven év telt el azóta, hogy a hazai mozik bemutatták az Egri csillagok című filmet.
Még mindig a nők végzik a házimunka nagy részét Európában - Itthon az egyik legrosszabb a helyzet Európában csak lassan halad a nemek közötti egyenlőségért folytatott harc a legújabb felmérés adatai szerint.
Hullaházban talált rá a családja Istvánra Október elsején, még az eltűnése napján ugrott egy metrószerelvény elé István a Nyugati pályaudvarnál, családját azonban tizenöt nap elteltével sem értesítették a tragédiáról. A hozzátartozók egy közeli hullaházban találtak a férfira.  Ahogy azt megírtuk, a háromgyerekes családapa súlyos skizofrén panaszoktól szenvedett, de a rokonok szerint voltak tiszta pillanatai is.
Színesbe borultak a magyar hegyek: ilyet csak évente egyszer látni Nézd meg Mohai Balázs fotóin az ősz páratlan szépségét!
Az 50 milliós játszma 7. adás 1. rész Máté és Marci úgy érkeztek a játszmába, hogy 1 millió forintjuk maradt. Hogy sikerült-e magukkal vinniük ezt a pénzt, az kiderül a videóból.
Pszichiáterek szerint Donald Trumpnak nem szabadna kormányoznia: súlyos személyiségzavarral küzdhet Amerikai orvosok szervezkednek az elnök elmozdítása érdekében.