Drámai videó készült a muszlimok közé hajtó támadó elfogásáról

A férfit a megtámadott közösség tagjai fogták le, egy imám akadályozta meg, hogy bántódása essen. A Scotland Yard terrorcselekményként kezeli a hétfő hajnali támadást.

2017. június 19. 12:31

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Elengedték a londoni gázolásos balesetet okozó sofőrt Szabadlábon védekezhet a szombati londoni gázolásos tömegbaleset okozója. A Scotland Yard vasárnap bejelentette, hogy elengedték a gépkocsi 47 éves vezetőjét, de a vizsgálat folytatódik ellene
11 sérült a londoni balesetben A mentőszolgálat szombat esti tájékoztatása szerint tizenegy ember sérült meg a londoni Természettudományi Múzeum előtti járdán történt gázolásban. A Scotland Yard a mentők beszámolójával egy időben b...

Friss hírek
Megúszhatja a korrupciós ügyét a brazil elnök A brazil kongresszus egy bizottsága elutasította a Michel Temer elleni vádakat.
London azt szeretné, ha a Brexit után is maradnának az uniós állampolgárok Theresa May ígéri, könnyen regisztráltathatják majd magukat állandó nagy-britanniai lakosként.
Videóval akarja bizonyítani egy fegyveres csoport, hogy vezetőjük még él Az orosz védelmi tárca korábban azt közölte, hogy a szélsőséges szervezet vezetője válságos állapotban van.
Már csütörtökön kihirdetheti Katalónia a függetlenségét Amennyiben Spanyolország felfüggeszti a katalánok autonómiáját.
19-re lapot kért a katalán elnök, aki bejelentené a függetlenséget Ha Madrid így, akkor a katalánok meg úgy.
Trump beutazási tilalmát megint kidobta egy bíró Egy marylandi szövetségi bíró is felfüggesztette Donald Trump elnöki rendeletét a beutazások korlátozásáról. Egy nappal korábban egy hawaii szövetségi bíró is erről hozott döntést.

Egy harmadik férfit is őrizetbe vettek a londoni metrós robbantás miatt Bár az első két férfit már szombaton letartóztatták, kilétükről a Scotland Yard eddig semmit nem árult el.
Londoni terrortámadás - Egy 18 éves fiatalt vettek őrizetbe A Scotland Yard illetékes parancsnoka "jelentős fejleménynek" nevezte az őrizetbe vételt.
Scotland Yard: terrorcselekmény történt a metróban A Scotland Yard terrorcselekménynek minősítette a londoni metróban pénteken történt incidenst, amelynek az első hivatalos jelentések szerint nincsenek súlyosabb sérültjei

Top hírek:
Rászállt a Pokol Angyalaira a német rendőrség Több mint 700 rendőr vett részt az összehangolt rajtaütésben.
Huszonhét év után először szállt le szaúdi repülőgép az iraki fővárosban Hamarosan megnyitnak egy szárazföldi határátkelőt is a szaúdi-iraki határon.
Totális állami kontrol tombol a neten Kínában Totális kontroll dívik a neten Kínában, gyakorlatilag lehetetlen elbújni a neten az új vonatkozó törvény előírásai miatt.
Trump tagadja az esetlen részvétet Az elnök egy demokrata képviselő szerint elég furcsán vigasztalta a halott katona feleségét.
Nagyon súlyos terrorveszélyre figyelmeztet az MI5 vezetője Rengeteg terrorellenes művelet zajlik, de az elhárítóknak egyre nehezebb közbeavatkozni.
19-re lapot kért a katalán elnök, aki bejelentené a függetlenséget Ha Madrid így, akkor a katalánok meg úgy.