Biztonsági őrök vertek meg egy férfit a Kolorádó fesztiválon, a tettesek azóta sincsenek meg

Fizető vendég Feri berúgott a fesztiválon, a biztonsági szolgálat pedig úgy döntött, kirakja az eseményről. Az erdőben verték a sötétben, egy szemtanú sokkolónak írta le a jelenetet. Az elkövetőket azóta sem sikerült azonosítani.

2017. június 19. 12:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A legfinomabb menzaételek A legkedveltebb menzaételeket mutatja be egy új videósorozat: Rákóczi Feri és Lázár chef gyermekek segítségével készít olyan egészséges és finom fogásokat, amelyeket bárki otthon is megfőzhet a család...
Kulisszatitkok a menzáról: gyerekekkel főz Lázár chef Tíz részes minisorozatot készítettek a Menza reform kereteén kívül Lázár chef, Rákoczi Feri valamint a gyerekek segítségével a menzán készülő egészséges ételek megismerésének céljából.
Ha csak húsz ember okul abból, ami velünk történt, már akkor is tettünk valamit ezért az egészért A betyársereges Feri és a líbiai származású Iliász kerültek a döntőbe a Survivor című túlélőshow-ban, és barátokként váltak el. Megtörtént az, ami a közéletben szinte elképzelhetetlen lenne.
A nap karikatúrája a 888-on Feri az MSZP-vel szövetkezik

Rákóczi Feri felesége botrányt csinált lánya iskolájában Vajda Judithnak nem tetszett, hogy kislányát le akarta fotózni az egyik osztálytársa.
Rákóczi Feri ˝visszatért˝ Az 50 milliós játszma stúdiójába... ...ráadásul még Vadon Janit is magával hozta? Majka nem tudott elmenni játékosa, Sanyika és Rákóczi Feri hasonlósága mellett. Sőt, a jó kedélyű srác még arra is felhívta a műsorvezető figyelmét, hogy ...
Egy újabb kiakasztó vallomás: hűtlenségre buzdít Hujber Feri Párkapcsolati témában posztolt a színész.
Gyurcsány: A DK lesz a meglepetés, megtöbbszörözzük mandátumaink számát Feri elvetette a közös listát, majd ígért egy nagyot Tatabányán.