Terrorizmus a YouTube-on? Megelégelte a Google, ezt lépi

Míg egyfelől a YouTube a szólásszabadság egyik bástyája, éppen ezt a szabadságot használhatják ki a terroristák. Ideje volt, hogy lépjen a keresőóriás.

2017. június 19. 13:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
40 nap alatt szedett fel 3000 évnyi tudást a Google mesterséges intelligenciája Az AlphaGo Zero 3 nap alatt jutott el oda, hogy 100-0-ra verje az eddigi legfejlettebb go-programot. Azt, ami tavaly legyőzte az emberi világbajnokot.
Szuperbiztonságossá tette a levelező rendszerét a Google 43 dollárért állítólag teljesen hekkerbiztos lehet a Gmail.
Hasznos trükk: így viheti be a Google-naptárt Gmailjébe Az alábbi Chrome-bővítmény megoldja, hogy közvetlenül a levelezőrendszerünkben lássuk a naptárunkat. És ez bizony sokszor jöhet jól.
Közös VR-sorozattal rukkol elő a Discovery és a Google - itt az előzetes A Discovery Communications és a Google bejelentette együttműködését.
Dalszövegekre kíváncsi? Akkor ne hagyja ki ezt a bővítményt Nemcsak a YouTube zenés videóihoz, de még egy tucat egyéb zenei és videós oldal számaihoz is megkapjuk a dalszövegeket az alábbi Chrome-bővítménynek köszönhetően.
Potenciálisan zavaró újítást kap a mobilos Youtube Automatikusan elindulnak majd a videók a Kezdőlapon.

Budapest lehet a fenntarthatóság régiós fővárosa Világszerte a termelésbe bevont új energiaforrások 90 százaléka már megújuló volt 2016-ban, ráadásul 111 nagyvállalat (köztük a Facebook, a Google, a Diageo vagy a Hewlett Packard) is úgy döntött, hog...
Elgépelt két betűt, de rákattintott a keresésre: furcsa dolgot dobott ki a Google Ezért megéri néha kijavítatlanul hagyni a hibát.
Saját fordító­szolgáltatást indítottak a feröeriek A szigetországban élők azért döntöttek így, mert a nyelvük nem szerepel a Google szolgáltatásában.
Nincs vége a botránynak: kiderült, hogy az orosz propaganda megszállta a Google és az Instagram hirdetéseit is Eddig csak a Facebookról lehetett tudni, hogy ott elhelyezett hirdetésekkel próbálták az oroszok befolyásolni az amerikai elnökválasztást, de most már ez a Google és az Instagram kapcsán is kiderült....
Egy 6 éves gyerek intelligenciájával vetekszik a legjobb AI A szakemberek mesterséges intelligenciáknak írt IQ-tesztjén ezúttal a Google Assistant, a Siri és a Bing (Cortana) vettek részt.
Támogatja a lapkiadók törekvéseit a Google A Google kapcsolata a lapkiadókkal finoman szólva sem felhőtlen, gondoljunk csak a News szolgáltatásra, de ezen javítani akarnak.