Csütörtöktől még kevesebb sót lehet a kenyérbe tenni, és betiltják a házi kenyér megnevezést

Június 22-től változnak az élelmiszerkönyv előírásai.,

2017. június 19. 13:23

A cikk folytatása...Friss hírek
HVG: Látogatóközpontot húznának fel a Vajdahunyad vára mellé A Mezőgazdasági Múzeum saját akciója, vélhetően az esküvőbiznisz miatt. A Városliget Zrt. nem tud róla.
Lehet, hogy a lengyelek egyszer Putyin barátjának nevezik majd Orbánt És azt nem dicséretnek szánják majd. A Heti Válasz készített interjút a lengyel külügyminiszterrel, aki nem hisz a Soros-tervben.
MacBook-gyilkos laptoppal jön a Microsoft A Surface Book 2 játékra és profi felhasználásra is alkalmas. A hardvere bivalyerős, a dizájnja szép, és jó drága lesz.
Félrebeszél a külügy a külképviseletek offshore ügyeiről A kormány inkább tetteti a hülyét, mint hogy válaszoljon arra, hogy miért adnak átláthatatlan cégeknek pénzt a magyar nagykövetségek.
Tévhit, hogy végig kellene aludnunk az éjszakát Az emberek régen két részletben aludtak, úgyhogy ön se ijedjen meg, ha felébred az éjszaka közepén. Inkább elmélkedjen, imádkozzon vagy szexeljen.
A párt véleménye az igazságot is felülírja Illés Béla kitalált orosz katonájáról készült egy új magyar film. Az előzetes az Indexen látható először.

Top hírek:
Hátborzongató kép lett az év természetfotója Egyszerre nyújt ijesztő és szomorú látványt a tülkétől megfosztott orrszarvútetem.
Hamarosan jön a módosítás, amivel lesújtanak a gyermekmolesztálókra A büntető törvénykönyv módosítását kérik az Országgyűléstől.
Sűrű ködre ébredhettek több helyen Szerdán akár 25 fok is lehet.
Messi belőtte a 100. BL-gólját, hat gól a Stamford Bridge-en A Chelsea és az AS Roma 3-3-ra végzett, a Man United 1-0-ra nyert, továbbra is megy az angoloknak. A PSG sebezhetetlen a BL-ben.
Hónapokig nem volt meleg víz 196 lakásban Múlt héten írtuk meg, hogy négy hónapja nincs gáz egy budapesti társasházban. Ma visszakapcsolták a szolgáltatást.
Tragédia az M1-esen, álló autóba rohant a kamion Egy ember meghalt, egy pedig súlyosan megsérült.