A Spotify jön fel, mint a talajvíz, dőlnek a milliárdok is de lenne itt egy komoly probléma

A streaming zeneszolgáltatás napról napra egyre népszerűbb, gyorsan növekszik a felhasználók száma, és persze a bevétel is, de van valami, amiben képtelen javulni, és ez aggasztó lehet a Spotify jövőjét tekintve.

2017. június 19. 14:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Búcsúzik a Groove Music Pass, Spotify-ra terel a Microsoft A redmondi cég szögre akasztja zenestreaming szolgáltatását, marad a helyi lejátszás.
Indítsa el a nosztalgiát: a fiatalságát idéző zenei listát kínál a Spotify Emlékszik, hogy tinédzserként vagy a húszas éveiben milyen zenéket hallgatott? A Spotify tudja, vagy legalábbis sejti, és ezt egy személyre szabott lejátszási listával mutatja be.

Friss hírek
Ismét hekkertalálkozót rendeznek Budapesten Közel ezer vendéget várnak a 14. Hacktivityre.
Kiderült, miért marad egyben a Szaturnusz nagy gyűrűje A csillagászok harminc éven át azt hitték, hogy a gyűrű egyben tartása egyedül a Janus nevű holdnak köszönhető. A NASA szeptemberben megsemmisült Cassini űrszondája által küldött adatok elemzése alapján azonban sikerült megállapítani, hogy "csapatmunkáról" van szó derül ki az Astrophysical Journal című folyóiratban publikált tanulmányukból.
Chrome-ot használ Windowson? Akkor jó hírrel szolgálhatunk Sokkal nagyobb biztonságban lehetnek majd azok, akik Windows alatt Chrome-ot használnak, a Google ugyanis egy sor biztonsági javítást végzett böngészőjén.
Egyedülálló honfoglalás kori leletegyüttes Jászberényben Ritka és egyedi tárgyak találhatók a honfoglalás korából
Négyezer éves faszobrot rejtett a sivatag homokja Több mint négyezer éves faszobortöredéket találtak a gízai piramisok közelében.
Ilyen sem nagyon volt még: összehajtható duplaképernyője van a ZTE androidos telefonjának A ZTE új csúcsmobilján elöl és hátul is van egy képernyő, és a kettőt egy felületté lehet hajtani.

Kiderült, kaphatunk-e kártérítést az App Store hibájáért Egyes vállalatok akár a napidíj nyolcszorosát is fizethetik a fogyasztónak, ha szolgáltatásuk elérhetetlen. Ez viszont az internetes szolgáltatásoknál, például az iTunes vagy a Spotify esetében még ni...
A kijelződ legyen nagy, ne a mobilod: öt érv, miért kényelmesebb az élet egy egykezes telefonnal (hirdetés) Hogy miért? Íme a válaszok:   1. Mert a kis kijelzőn mindig rossz ikonra nyomunk A kedvenc zenéd megy a Spotify-on, de a szünet gombra nyomtál a

Top hírek:
Hátborzongató kép lett az év természetfotója Egyszerre nyújt ijesztő és szomorú látványt a tülkétől megfosztott orrszarvútetem.
Leonardo DiCaprio üzeni: eljött az ideje annak, hogy ne együnk több állati húst, hiszen van laborhús is A jövő a tudósok által létrehozott, mesterséges húsoké állítják a vegetáriánusok és a környezetvédők is. Köztük van már Leonardo DiCaprio is, aki befektetőként állt egy ilyen projekt mögé.
700 millió diszlexiás gyógyulhat meg egy egyszerű módszerrel Francia tudósok rájöttek, mi okozza a közismert olvasási nehézséget, a diszlexiát, és a gyógymódot is megtalálták. Rengeteg ember lélegezhet fel.
Megvett a Facebook egy alkalmazást, miután pár hét alatt 5 millió fiatal kezdte el használni Az év talán legjobb mobilos ötletének is lehet nevezni az alkalmazást, amellyel a fiatalok kizárólag pozitív élménnyel kommunikálhatnak egymással és egymásról. Az elmúlt hetekben óriási siker lett az amerikai fiatalok körében, a Facebook pedig gyorsan fel is vásárolta.
Új funkció a Google Photosban: jól jöhet, ha van házi kedvence Frissítette a Google a Photos appot egy különleges arcfelismerési funkcióval.
Miért van ma a Google kereső főoldalán ez a zenés káosz? És mi az a WDR (Westdeutscher Rundfunk) elektronikus zenei stúdió? Hatvanhat évvel ezelőtt alapították meg a nyugatnémet rádió különleges és különlegesen modern egységeként a WDR (Westdeutscher Rundfunk) elektronikus zenei stúdiót, amely rengeteg jó producert, zenészt és persze zenét adott a világnak. Mit is értettek akkor "jó elektronikus zene" alatt? Ezt is mutatjuk, érdekes.