Semjén mondott egy cifrát a magyar egészségügyről

A miniszterelnök-helyettes a kelet-közép-európai országok és Kína egészségügyi minisztereinek szakmai konferenciáján tett izgalmas kijelentést.

2017. június 19. 13:49

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kína zsebre vágja az Egyesült Államokat Az ázsiai ország tovább növelte amerikai állampapír-portfólióját.
Megjelentek a befektetők az olajóriás körül Kína öt százaléknyi részesedést tervez vásárolni a Saudi Aramco szaúdi olajipari cégből, de az ügyletre biztosan várnia kell.
Kína gazdasági lendülete kitarthat a második félévben is A kínai gazdaság a stabilizálódás jeleit mutatja az idén, a GDP első félévi erőteljes növekedése kitarthat a második félévben is - áll az ország jegybankja vezetőjének a közleményében.
Kína miatt kerülhetünk ismét EU-s ütközőpályára Miközben az EU szigorúbban ellenőrzi majd a kínai befektetéseket, mi a mostani szabályoknak se felelünk meg. Mégis van olyan uniós kezdeményezés, amivel Magyarország is nyerhet.
15 milliárd dollárt fektet kutatás-fejlesztésbe az Alibaba Kína 2030-ra a világ vezető AI-hatalma szeretne lenni, ez a befektetés is ehhez igazodik.
Kína járatta csúcsra a réz árát A réz tőzsdei jegyzése egyhavi csúcsra emelkedett csütörtökön a dollár gyengülésére és azokra a véleményekre, hogy nő Kína rézkereslete.

Nagy lépés várható Kínától Dollárkötvény kibocsátására készül Kína, 2004 óta első alkalommal.
A munkánkat elvehetik az okos robotok, de az életünket nem Világszerte állások milliói fognak megszűnni a robotizáció és a mesterséges intelligencia elterjedése miatt mondta a HVG-nek Martin Ford amerikai jövőkutató, a Robotok kora című könyv szerzője. Raym...
Ígéretes lehetőségek Kína megnyíló tőkepiacán Kína több programja is tőkepiacának megnyitását célozza. A Bond Connect program a külföldi alapkezelők számára könnyíti meg a belépést az ország kötvénypiacára, a Stock Connect program pedig integrálj...
Az Új Selyemút a régiónkba is rengeteg kínai tőkét hoz Kína tőkeexportáló nagyhatalom lett tíz év alatt. Megugrott a Magyarországra irányuló beruházások összege is.
EB: Be kell tartani az iráni atomalkut A megállapodást két évvel ezelőtt kötöttek az Egyesült Államok, Kína, Oroszország, Nagy-Britannia, Franciaország, Németország, valamint Irán képviselői.
Trump miatt fog Amerika lemaradni a technológiai versenyben Donald Trump gazdaságpolitikája miatt az amerikai technológiai szektor hamarosan lemarad Kína mögött - állítja a Saxo Bank elemzője. Véleménye szerint a jelenlegi kormány képtelen meglátni, hogy...