Bauer: Csupa konszenzus

Öt fontos példa mutatja, hogy az ellenzék demokratikus pártjai nem kínálnak politikai alternatívát az orbáni politikával, annak kulcsfontosságú elemeivel szemben.

2017. június 19. 13:35

A cikk folytatása...Friss hírek
Eltévedt az erdőben egy 71 éves férfi, rendőrök mentették meg Lámpa nélkül bolyongott a sötétben, mikor telefonon segítséget kért.
Trónfosztáshoz vezetett a visszatérési kísérlet 96 éve, 1921. október 20-án másodszor kísérelte meg immár fegyveres erővel IV. Károly király a magyar trón visszaszerzését.
Bulizó társaság miatt lövöldözött egy férfi az Erzsébetvárosban Összeszólalkozott a szórakozó társasággal, a levegőbe lőtt egy férfi.
Botka hibáját Molnár Gyula is elkövette Ahogy Botka László a bejelentkezése után első körben tavaszi határidőt szabott a választási együttműködés eldöntésére, úgy Molnár Gyula október 23-án akart nagy bejelentést tenni. Egyiküknek sem sikerült.
Egy hónapot várt a vb-aranyra a magyar íjász Molnár Ferenc aranyérmében jelentős szerepe van a Magyar Íjász Szövetség vezetésének is, akik a végsőkig elmentek igazukért
Megkezdte rendkívüli ülését a spanyol kormány A spanyol kormány szombat délelőtt megkezdte rendkívüli ülését, amelyen végleges döntést készül hozni arról, hogy a katalán függetlenségi törekvésekkel kapcsolatban pontosan milyen intézkedéseket terjeszt be a parlament felső házának, az alkotmány 155-ös cikkére hivatkozva

Top hírek:
Figyelmeztetés a fél országra: megint nagy köd lesz Tizenkét megyében vár tartós, sűrű ködöt az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Mégsem akar magyar csatornát indítani a Russia Today Az orosz csatorna kommunikációs igazgatója egy az egyben tagadta, hogy ez akár csak felmerült volna.
A szexuális zaklató Marton László két újabb áldozata jelentkezett Az egyik lányt a nyolcvanas években, a másikat két éve molesztálta a nagy hatalmú rendező.
Újabb milliárdok Pest megyei óvodai fejlesztésekre Hazai forrásból érkezik a támogatás.
Porosenko: a demonstráció résztvevői vért akarnak Az ország helyzetének destabilizálása az igazi célja a parlament előtt több napja tartó tüntetés szervezőinek, a reformok folytatásáról szóló követelésük pedig csak ködösítés volt - jelentette ki Petro Porosenko ukrán elnök pénteken egy kijevi rendezvényen
4 kilométeres a dugó az M7-esen a Balaton felé Három autó ütközött Kőszárhegynél.