Uzsalyné Dr. Pécsi Rita óránként nettó 45 ezer forintért tartott képzést pedagógusoknak, kiszámlázta, a KLIK meg kifizette

35 óra továbbképzés: 1 593 900 forint. Semmi baj, brüsszeli pénzből ment az egész.

2017. június 19. 14:18

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Megvan, melyik iskolában dugdossa a Klik a fideszes tanárt Bár a Klik szabályosan eltitkolta, hol alkalmazzák közpénzből a diákok alapítványi pénzét felélő tanárt, sikerült megtalálnunk egy pesti iskolában. Napközis csoportot visz, úgyhogy megint gyerekek ...
Klik-vezető: Nem kéne annyit foglalkozni a pedagógushiánnyal Hajnal Gabriella szakmai elnökhelyettes szerint bár a tankerületi központokhoz tartozó iskolák közül körülbelül minden harmadikra jut egy betöltetlen állás, minden rendben van. Nem is érti, miért bes...

Friss hírek
Különleges felvételek kerültek elő 1956-ról Eddig ismeretlen, korabeli felvételek felhasználásával készült dokumentumfilm arról, hogy a budapesti Szent Imre Egyetemi Oktatókórház dolgozói milyen hősiesen álltak helyt az 1956-os forradalom és szabadságharc idején.
A bukik már tudják, melyik edzőt rúgják ki legközelebb a Premier League-ben Csapata szenved, ő pedig vállalja a felelősséget a pocsék szereplésért.
Orbán Balázs-díj: elismerések a reformáció jegyében Kató Béla, Jakab István és Tőkés Zsolt vehette át idén a székelyföldi megyék legrangosabb kitüntetését
Hajsza indult - öt helyszínen támadt a müncheni késelő Több embert megsebesített egy ismeretlen késes támadó szombat délelőtt a németországi Münchenben, a sérültek közül senki nincs életveszélyben - közölték a hatóságok.
Eltévedt az erdőben egy 71 éves férfi, rendőrök mentették meg Lámpa nélkül bolyongott a sötétben, mikor telefonon segítséget kért.
Pálfi György szerint Schmitt Máriáék nem engedték ki külföldi fesztiválokra a kisfilmjeit, nehogy összevissza nyilatkozgasson a kormányról A rendező úgy látja, Vajnáék a mozis szakmának az ő példáján akarták megtanítani, hogy nem érdemes visszabeszélni.

A KLIK megveszi a festéket, de a szakembert már a szülők fizetik Vagy ők maguk elvégzik a munkát. Tanteremfelújítás Szekszárdon.
A Klik szerint nem igaz, hogy a ceglédi iskolában tanárhiány miatt nem volt még matek- és angolóra Este cáfolta az iskolafenntartó, hogy egy ceglédi iskolában nincs matek- és angoltanár.

Top hírek:
Jim Carrey nagyon megzuhant - Aggasztóan néz ki a komikus színész Rengeteget fogyott az utóbbi időben A maszk sztárja.
Óriási: Babos Tímea egy év után újra a TOP10-be kerül Mindezt annak köszönheti, hogy Andrea Hlavackovával megnyerte a párosversenyt a moszkvai keménypályás tenisztornán. Idén ez volt a negyedik győzelmük.
KDNP-s javaslatok a kívánt gyermekek megszületése érdekében A Kereszténydemokrata Néppárt szerint az óvodák, bölcsődék további fejlesztése, a családi otthonteremtési kedvezmény bővítése és a távmunka lehetőségének fokozott biztosítása egyaránt hozzájárulhatna a kívánt gyermekek megszületéséhez a következő időszakban.
Vasárnap délutánig kirándulóidő, az ünnepen szakadó eső várható Reggelenként már elkel a télikabát.
Úgy tűnik, mást tesz és mást mond a kormány a vendégmunkások ügyében Letagadná a őket a menekültellenes kampány miatt?
Kifakadt a Toro Rosso orosz pilótája: Nem ezt érdemlem Danyiil Kvjatnak elege van abból, hogy nem tudja, milyen jövőt szán neki az istálló.