Aláírták a magyarországi 5G koalíció alapító nyilatkozatát

46 kormányzati és piaci szereplő, szakmai szervezet, ipari érdekképviselet és egyetem technológiai összefogása az ötödik generációs mobiltechnológia fejlesztését, valamint sikeres és gyors magyarországi bevezetését tűzte ki célul.

2017. június 19. 14:27

A cikk folytatása...Friss hírek
HVG: Látogatóközpontot húznának fel a Vajdahunyad vára mellé A Mezőgazdasági Múzeum saját akciója, vélhetően az esküvőbiznisz miatt. A Városliget Zrt. nem tud róla.
Lehet, hogy a lengyelek egyszer Putyin barátjának nevezik majd Orbánt És azt nem dicséretnek szánják majd. A Heti Válasz készített interjút a lengyel külügyminiszterrel, aki nem hisz a Soros-tervben.
MacBook-gyilkos laptoppal jön a Microsoft A Surface Book 2 játékra és profi felhasználásra is alkalmas. A hardvere bivalyerős, a dizájnja szép, és jó drága lesz.
Félrebeszél a külügy a külképviseletek offshore ügyeiről A kormány inkább tetteti a hülyét, mint hogy válaszoljon arra, hogy miért adnak átláthatatlan cégeknek pénzt a magyar nagykövetségek.
Tévhit, hogy végig kellene aludnunk az éjszakát Az emberek régen két részletben aludtak, úgyhogy ön se ijedjen meg, ha felébred az éjszaka közepén. Inkább elmélkedjen, imádkozzon vagy szexeljen.
A párt véleménye az igazságot is felülírja Illés Béla kitalált orosz katonájáról készült egy új magyar film. Az előzetes az Indexen látható először.

Top hírek:
Hátborzongató kép lett az év természetfotója Egyszerre nyújt ijesztő és szomorú látványt a tülkétől megfosztott orrszarvútetem.
Hamarosan jön a módosítás, amivel lesújtanak a gyermekmolesztálókra A büntető törvénykönyv módosítását kérik az Országgyűléstől.
Október 23: közel 8 ezer diák ünnepel egy határ átlépésével Az idén 145 intézmény tanulói emlékeznek majd.
Sűrű ködre ébredhettek több helyen Szerdán akár 25 fok is lehet.
Messi belőtte a 100. BL-gólját, hat gól a Stamford Bridge-en A Chelsea és az AS Roma 3-3-ra végzett, a Man United 1-0-ra nyert, továbbra is megy az angoloknak. A PSG sebezhetetlen a BL-ben.
Hónapokig nem volt meleg víz 196 lakásban Múlt héten írtuk meg, hogy négy hónapja nincs gáz egy budapesti társasházban. Ma visszakapcsolták a szolgáltatást.