Közel félmillióan nézték a Miss World Hungary élő adását

Erős vasárnapot zártak Magyarország közszolgálati csatornái a nyári szünet kezdetén. A legkedveltebb műsorok közé a Magyarország szépe - Miss World Hungary mellett bekerült a férfi kézilabda mérkőzés EB selejtezője, a Jelmezbál című magyar film, továbbá a Hogy volt?! című szórakoztató műsor is.

2017. június 19. 14:22

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Félmeztelenül strandolt Magyarország legszebb nője fotó A tavalyi Miss World Hungary-jének megválasztott Gelencsér Tímea a Seychelle-szigetek pihen testvérével, amit folyamatosan dokumentál az Instagram-oldalán. Idáig sem kellett panaszkodnia a tavaly a...
Ez a 27 éves izompacsirta játszhatja el Arnold Schwarzeneggert Az biztos, hogy a méretei megvannak hozzá.

Friss hírek
Az év legkülönösebb mobilját dobta piacra a ZTE Így elsőre elszabadult ötletnek tűnik, de biztos akad majd, akinek tetszeni fog.
A gyógyító hivatás éjszakája A pályaválasztás előtt álló fiatalok érdeklődését szeretnék felkelteni az egészségügyi szakmák iránt.
BKV - Katasztrófa fenyeget? A dolgozók fel vannak háborodva, mert sokuk fizetése kevesebb, mint amennyit az újaknak ajánlanak.
Hajléktalanlátogatás a kispesti kiserdőben Városvezetők jártak a XIX. kerületi gyorsforgalmi út mellett életvitelszerűen lakóknál.
Biztonsági őrök túl a tűréshatáron Nagy a munkaerőhiány a vagyonőrök piacán, akit túlkapásért kirúgnak, már másnap állást kap.
Még várat magára a fordulat az időjárásban Az ország nagyobb részén ma is derült, napos idő várható az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint.

Katalónia elnöke kihirdeti a függetlenséget, ha a spanyol kormány felfüggeszti autonómiájukat Carles Puigdemontnak nem tetszik, hogy a spanyol kormány elvenné önrendelkezési jogukat.
Trump legújabb beutazási tilalmát is elkaszálta a bíróság Ez már az elnök harmadik próbálkozása volt, hogy hat muszlim ország polgárait kitiltsa az USA-ból.
Megint ultimátumot kapott a katalán elnök Carles Puigdemontnak csütörtök délelőtt tíz óráig kell megválaszolnia azt az eldöntendő kérdést, hogy független lett-e Katalónia.

Top hírek:
Hátborzongató kép lett az év természetfotója Egyszerre nyújt ijesztő és szomorú látványt a tülkétől megfosztott orrszarvútetem.
Hamarosan jön a módosítás, amivel lesújtanak a gyermekmolesztálókra A büntető törvénykönyv módosítását kérik az Országgyűléstől.
Október 23: közel 8 ezer diák ünnepel egy határ átlépésével Az idén 145 intézmény tanulói emlékeznek majd.
Sűrű ködre ébredhettek több helyen Szerdán akár 25 fok is lehet.
Messi belőtte a 100. BL-gólját, hat gól a Stamford Bridge-en A Chelsea és az AS Roma 3-3-ra végzett, a Man United 1-0-ra nyert, továbbra is megy az angoloknak. A PSG sebezhetetlen a BL-ben.
Hónapokig nem volt meleg víz 196 lakásban Múlt héten írtuk meg, hogy négy hónapja nincs gáz egy budapesti társasházban. Ma visszakapcsolták a szolgáltatást.