Tízmilliárdokkal támogatják a britek, hogy otthon maradhassanak az afrikaiak

Etiópiában az éhezéssel, Szomáliában az otthon maradókat erőszakkal besorozó milíciákkal is fel kell venni a harcot.

2017. június 19. 14:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Legalább 40-en meghaltak két pokolgépes robbantásban Helyi lakosok az elmúlt évek legnagyobb robbantásairól beszéltek Szomáliában.

Friss hírek
Az év legkülönösebb mobilját dobta piacra a ZTE Így elsőre elszabadult ötletnek tűnik, de biztos akad majd, akinek tetszeni fog.
78 km vonattal: ami 20 éve 75 perc volt, ma már 95 Rohamtempóban fejlődik a magyar vasúti közlekedés, kérdés, hogy pontos melyik irányba is.
A gyógyító hivatás éjszakája A pályaválasztás előtt álló fiatalok érdeklődését szeretnék felkelteni az egészségügyi szakmák iránt.
BKV - Katasztrófa fenyeget? A dolgozók fel vannak háborodva, mert sokuk fizetése kevesebb, mint amennyit az újaknak ajánlanak.
Hajléktalanlátogatás a kispesti kiserdőben Városvezetők jártak a XIX. kerületi gyorsforgalmi út mellett életvitelszerűen lakóknál.
Biztonsági őrök túl a tűréshatáron Nagy a munkaerőhiány a vagyonőrök piacán, akit túlkapásért kirúgnak, már másnap állást kap.

Tolmács kell a szülésekhez Svédországban Egy svéd kórház oktatóvideót adott ki a leendő anyák számára, azonban az anyajelöltek többsége nem tud svédül, ezért kiadták a képsorokat arabul és szomáli nyelven is.

Top hírek:
Hátborzongató kép lett az év természetfotója Egyszerre nyújt ijesztő és szomorú látványt a tülkétől megfosztott orrszarvútetem.
Hamarosan jön a módosítás, amivel lesújtanak a gyermekmolesztálókra A büntető törvénykönyv módosítását kérik az Országgyűléstől.
Október 23: közel 8 ezer diák ünnepel egy határ átlépésével Az idén 145 intézmény tanulói emlékeznek majd.
Sűrű ködre ébredhettek több helyen Szerdán akár 25 fok is lehet.
Messi belőtte a 100. BL-gólját, hat gól a Stamford Bridge-en A Chelsea és az AS Roma 3-3-ra végzett, a Man United 1-0-ra nyert, továbbra is megy az angoloknak. A PSG sebezhetetlen a BL-ben.
Hónapokig nem volt meleg víz 196 lakásban Múlt héten írtuk meg, hogy négy hónapja nincs gáz egy budapesti társasházban. Ma visszakapcsolták a szolgáltatást.