Őrizetbe vettek egy terroristatoborzót Olaszországban

Az Iszlám Államnak toborzott.

2017. június 19. 14:18

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Szmogriadó miatt korlátozzák a forgalmat Olaszországban Az ország északkeleti részén a legszennyezettebb a levegő.
Veronai buszbaleset: a megengedettnél több ülést szereltek a járműbe A baleseti jegyzőkönyvre hivatkozva a zoom.hu azt írja, a Verona közelében balesetet szenvedett buszba engedély nélkült szereltek plusz üléseket, így a megengedett 53 helyett 58 darab volt a járműben,...
Mostantól Tunéziából se lehet olyan könnyen átmigránskodni Olaszországba Olaszország és Tunézia is erősítette a két ország közötti tengerszakasz ellenőrzését az utóbbi időben felerősödött illegális migráció megfékezésére.
Szijjártó a keresztényüldözés elleni fellépésről tárgyalt Olaszországban A migráció okainak kezeléséről is szó esett Angelino Alfanóval folytatott tárgyalásán.
Fazekas Sándor: felértékelődnek a magyar borok Magyarországhoz hasonlóan Spanyolországban, Olaszországban és Franciaországban is éreztette hatását a szélsőséges időjárás, az utóbbi három országban ennek következtében 10-20 százalékkal kevesebb sző...
Életfogytiglant kapott Olaszországban egy menekülteket kínzó szomáliai A 22 éves embercsempész verte és éheztette társait, tizenheten vallottak ellene.

Kiutasítóközpontok lesznek a nagy menekültáborokból Olaszországban Egyre kevesebb valódi menekült jön.
Véres csatába torkollt Olaszország beavatkozása Líbiában Egy líbiai milícia nagyszámú migránsra bukkant Sabratah városának kikötőjében, miközben egy másik milíciát próbált kiszorítani a városból. A harcokat Olaszország líbiai beavatkozása indukálta, ugyanis...
vb selejtezők spanyolország albánia isco olaszország szerbia
Mérgező növény került az egyik legnagyobb gyártó spenótjába Olaszországban egy egész család kórházban került emiatt.
Világítótornyokat adnak bérbe Olaszországban Az állami tulajdonban lévő épületeket vendégfogadóként, étteremként vagy múzeumként kívánják hasznosítani.
Olaszországban is kezd kialakulni egy migránsdzsungel Több száz migráns ragadt az olasz-francia határon, Ventimiglia városnál. A szakértők szerint a helyzet rosszabb, mint a dzsungelben.