Sokan meghaltak egy öngyilkos merényletben, Nigériában

Nők robbantottak egy menekülttáborban, legalább 16-an meghaltak.

2017. június 19. 14:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Bíróság elé állítják a Boko Haram több mint 2000 feltételezett tagját Nigériában a Boko Haram iszlamista terrorszervezet több mint 2000 feltételezett tagját állítják hétfőtől bíróság elé.

Friss hírek
Madrid lép: megkezdi a katalán autonómia felfüggesztését A spanyol kormány szombaton megindítja a Katalónia autonómiájának felfüggesztésére irányuló folyamatot.
Tom Jones is érintett: "A zeneiparban is széles körű a zaklatás és az erőszak" Fiatal korában próbálkoztak be nála, többször is.
Egyelőre nincs kurd háború Szalai Máté, a Külügyi és Külgazdasági Intézet kutatója szerint háborúról nem lehet beszélni, "változó intenzitású konfliktus" van az iraki kurdok és a kormányerők, valamint nem állami szereplők között, a totális háború "rémképe" pedig távoli.
Elhalasztották a kurdisztáni választásokat Bizonytalan időre elhalasztották a november 1-jére tervezett kurdisztáni parlamenti és elnökválasztást az iraki autonóm régió és a bagdadi központi vezetés között kialakult konfliktus miatt.
Újabb bíró megy szembe Trumppal Egy marylandi szövetségi bíró is felfüggesztette Donald Trump elnöki rendeletét a beutazások korlátozásáról. Egy nappal korábban egy hawaii szövetségi bíró is erről hozott döntést.
Trump részvétet nyilvánít: kihangosítva, közömbösen Tagadja az amerikai elnök, hogy megríkatta volna a gyászoló, várandós nőt.

Amerikai katonák is meghalhattak a nigeri-mali határon Egy amerikai-nigeri őrjáratot ért támadás.
Öngyilkos merénylet Nigériában - sok halott és sebesült Legalább 15 ember meghalt és 43 megsebesült a Boko Haram terrorista szervezet három öngyilkos merénylőjének akciójában.

Top hírek:
Rászállt a Pokol Angyalaira a német rendőrség Több mint 700 rendőr vett részt az összehangolt rajtaütésben.
Huszonhét év után először szállt le szaúdi repülőgép az iraki fővárosban Hamarosan megnyitnak egy szárazföldi határátkelőt is a szaúdi-iraki határon.
Totális állami kontrol tombol a neten Kínában Totális kontroll dívik a neten Kínában, gyakorlatilag lehetetlen elbújni a neten az új vonatkozó törvény előírásai miatt.
19-re lapot kért a katalán elnök, aki bejelentené a függetlenséget Ha Madrid így, akkor a katalánok meg úgy.
Trump tagadja az esetlen részvétet Az elnök egy demokrata képviselő szerint elég furcsán vigasztalta a halott katona feleségét.
Nagyon súlyos terrorveszélyre figyelmeztet az MI5 vezetője Rengeteg terrorellenes művelet zajlik, de az elhárítóknak egyre nehezebb közbeavatkozni.