Csak álmodni mernek olyan órabérről a tanárok, mint amennyiért továbbképezték őket

Mközben nincs kimutatható hatása az uniós forrásból finanszírozott pedagógus-továbbképzésnek, néhány szakértő jól megszedte magát.

2017. június 19. 14:55

A cikk folytatása...Friss hírek
Ezekkel a számokkal nyerhetett milliókat Kihúzták a hatos lottó nyerőszámait.
Az igazi értékek állandóak Trócsányi László szerint ami 1956. október 22-én történt, az 1990 májusában teljesedett be politikai értelemben.
Saját pártja is elhatárolódik ellenforradalmi posztja miatt Szanyi Tibortól A vitába beszállt a Fidesz is, amely viszont Orbán Viktor beszédét reklámozta egy kicsit.
50 kilogramm marihuána volt két csempésznél Röszkén Összesen több mint ötven kilogramm marihuánát találtak a rendőrök egy szerb férfi és a montenegrói nő autójában elrejtve a röszkei autópálya-határátkelőhelyen - közölte a rendőrség honlapján vasárnap
Baleset az M7-es autópályán Nagy mennyiségű olaj került az útra.
Lehet, hogy a rendőrség is foglalkozik Marton László ügyeivel Hét nőt zaklatott, volt, akit megerőszakolt a Vígszínház volt igazgatója. És még mi minden derülhet ki.

Top hírek:
Itt van öt szám, ami közel egymilliárdot érhetett volna Az ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki:
Az LMP-vel készül a választásra Gémesi György pártja Az LMP-vel együttműködve indul a jövő évi választáson a Gémesi György gödöllői polgármester által alapított Új Kezdet – jelentették be szombaton párt gödöllői nagygyűlésén
Ezzel az öt számmal nyerhetett 929 milliót Kihúzták az ötös lottó 42. hét nyerőszámait.
A halkszavú Hadházy
Mi a túró az a fartőmirigyzsír? - Heti 7 - idézetgyűjtemény Itt a Heti 7: gyűjtésünk az elmúlt egy hét legerősebb idézeteiből.
A sok esőre figyelmeztet több megyében az OMSZ A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 4 és 10 fok között alakul. Eleinte még többnyire erősen felhős lesz az ég, a legtöbb felhő az északi, északkeleti megyékben valószínű, arrafelé kisebb eső, zápor előfordulhat