Cukiság = Dave Grohl nyolcéves kislánya, amint a fater együttesével, a Foo Fightersszel dobol Izlandon

2017. június 19. 15:22

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Különleges fegyvert vetnének be a klímaváltozás elleni harcban A légköri szén-dioxidot kivonó technológia tesztüzeme kezdődött meg Izlandon; a svájci székhelyű Climeworks eljárásában az atmoszférából kivont üvegházhatású gázt a föld alatt tárolják. A...
Elárverezik Izland birkaunikornisát
Most, hogy Izland kijutott a vébére
Viking huhogással ünnepelte Izland fogorvos-kapitánya válogatottjának sikerét Eddig az 1,3 milliós populációjú Trinidad és Tobagó volt a legparányibb nemzet, melynek válogatottja foci vb-döntőbe jutott. De ez már a múlt. Most már Izland a legkisebb.
Ahelyett, hogy izlandi csodát emlegetnénk, inkább vegyünk példát róluk! Izland a legkisebb népességű országként kvalifikálta magát az oroszországi focivébére, ezzel is bizonyítva, szó sincs egynyári csodáról. Miközben a mostani csapat tele van légiósokkal, Izlandon a fiat...
Bernd Storckot elnyelte a magyar futball mocsara Izland megmutatta, hogy nem az irgalmatlan mennyiségű közpénztől vagy a stadionoktól lesz jobb a foci. Csak egy nyári sláger volt a magyar foci feltámadása.

Izland történelmet írt: a 330 ezres ország kijutott a vb-re Soha ilyen kis nemzet nem járt futballvébén, Wales és Szlovákia a nap pechese.
EHF Kupa: A Balatonfüred legyőzte Izland bajnokát A magyar csapat öt góllal bizonyult jobbnak az EHF Kupa selejtezőinek második körében.
A 300 ezres Izland egyenes ágon juthat ki a világbajnokságra Kis nép, nagy foci.
Teljesen eltűnhet a Down-szindróma, de mi van, ha mégsem? Izlandon megvalósult az orvosi csoda, eltűntek a Down-szindrómás újszülöttek. Ez a magyarázat.
Meglepő, miért rajong Harry herceg Kiderült, Harry herceg imádja a rockzenét, az egyik kedvence a Foo Fighters nevű banda. Miután két éve a frontember, Dave Grohl egy színpadi baleset során eltörte a lábát, Harry az elsők között látoga...
Tucatnyi új halfaj jelent meg Izland vizeiben Harmincegy új halfajt észleltek az Izland környéki vizekben 1996 óta, mivel az Atlanti-óceán vízének melegedése nyomán a halak az északabbra vándorolnak.