Volt origós és népszabis újságírókkal indul új portál

Július második felében kezdi a munkát a Zoom.hu szerkesztősége. Tarjányi Péter, a hírportál tulajdonosa már 21 emberrel aláírt.

2017. június 19. 14:54

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Érdemes amnesztiáért fordulni az államfőhöz? Az elmúlt 15 évben átlagosan százból két kegyelmi kérvényt írtak alá az államfők. Arányaiban legtöbbet Áder János 2016-ban, legkevesebbet szintén ő, 2014-ben írja a Zoom.hu.
Több újságírót is elbocsátottak a Zoom.hu-tól Kustánczi Norbert egy hete vezeti az újságot, máris több munkatársat elküldött.
Részvénytársaság lett a Sziget Kft.-ből Zrt.-vé alakult át a legnagyobb hazai fesztivált szervező cég. Zártkörű részvénytársasággá alakul a Sziget Kft., írja cégbírósági adatokra hivatkozva a Zoom.hu. A legnagyobb hazai...
Meghekkelték az MSZP-t, de hogy kik, azt nem a párt elnöke fogja kideríteni Molnár Gyula szerint Tarjányi Péter és Lattmann Tamás is része a párt meghekkelésének, de hogy ők szervezők vagy áldozatok, nem az ő dolga kideríteni.
Szanyi: Botka összeszarta magát Ízlésesen intézik a miniszterelnök-jelölt visszalépését a szocialisták. Tarjányi Péter közben nyíltan ünnepli Botka megbuktatását.
"Hajdu János a barátom" - Tarjányi Péter, a TEK-főnök és további kapcsolatok Nem titkoltan Botka László háttérbe szorítása a célja a csütörtökön a nyilvánosság elé lépett Magyar Progresszív Mozgalomnak. A szerveződés ismertebb figurái Tarjányi Péter "biztonságpolitikai szakér...

Kustánczi Norbert a Zoom.hu új főszerkesztője Nyárig a 24.hu-t irányította, most a távozó Zappe Gábor helyére ül be.
Puccs készül Botka László ellen? Lattmann Tamás után Tarjányi Péter is kitálalt a baloldal kormányfő-keresgéléséről. Példátlan káosz az ellenzéknél.
Távozott főszerkesztő - Megszólalt a Zoom.hu tulajdonosa Tarjányi állítja, nem a letörölt Orbán családról szóló cikk miatt döntöttek a felmondás mellett.
Ingatlanos céget alapított a volt pénzügyminiszter Új céget alapított Oszkó Péter, a Bajnai-kormány pénzügyminisztere, az Oxo Lab alapítója. Az ingatlanfejlesztő nonprofit (!) kft-t Kapolcson jegyzeték be - írja a Zoom.hu. Az OXO Properties...
Függetlenségét hangsúlyozva reklámozza a Zoom.hu Tarjányi mozgalmát A szerkesztőség függetlenül végzi munkáját Tarjányi Péter tulajdonos mozgalmától, de ezt azért csak most közlik, hogy mindenki megtudja, mikor van a nyitó sajtótájékoztató.
Új párt született a baloldalon Tarjányi Péter a független, objektív, mértéktartó és mértékadó Zoom.hu alapítója pár órával ezelőtt beismerte, hogy beszáll a belpolitikába.