Kiakadtak a nézők - Éden Hotel-es lány lett a szépségkirálynő második udvarhölgye

Pető Laura 2015-ben az Éden Hotel 3-ban szerepelt.

2017. június 19. 15:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Heti horoszkóp október 23-tól 29-ig: a Bikával fordul a világ, a Skorpió szerelmes lesz Izgalmas újdonságokat tartogat a hét, ráadásul Cupido is készíti a nyilait.
Lelőtte osztálytársait, mert csúfolták, hogy büdös Iskolai mészárlásba torkollott egy kisfiú kigúnyolása. A 14 éves brazil diákot azzal csúfolták osztálytársai, hogy büdös, hogy nem használ dezodort. A zrikálást megelégelve a hátizsákjában vitte be apja rendőrségi fegyverét a suliba, és ámokfutásba kezdett. Két tanulóval végzett a kiskorú tettes, és még négy gyereket sebesített meg.
A péniszméretem, talán mondanom sem kell, átlag alatti Olvasónk azt mondja, ő is tipikus bétahím. De miért hangoztatja ezt a Randiblogban? Hát tessék elolvasni, azonnal kiderül.
Nevet cserél Takács Nikolas Nemrég még Erdélyben koncertezett, a jövő héten pedig már Párizsban lép fel Takács Nikolas, miközben adventi meglepetésekre készül Keresztes Ildikóval és egy gyerekkórussal. Ezzel párhuzamosan a Lombos úr Woodoopesten című koncertszínházra próbál a Játékszínben Lévay Viktóriával, a Játékszín színésznôjével, az életéről énekel az Orfeumban, és ez még nem minden: nagy dobásra készül, folytatja hódító útját az USA-ban.
Íme, a hatoslottó nyerőszámai - Vajon gazdára talált az 70 millió? Ezek a hatoslottó nyerőszámai a 42. játékhéten.
Nyírségi gombócleves Egy forró levessel a rossz időről is könnyebb megfeledkezni.

Az Éden Hotel volt játékosa most az X-faktorban riszált a továbbjutásért Nem először lepte meg a zsűrit.

Top hírek:
Még a bugyija is kivillant - A sztár merész ruháján te is elámulsz Képeken azok a hírességek, akik átlátszó ruhában mutattak sokat magukból.
Darvas Lili a próbákon szeretett bele a híres magyar íróba - Románcuk nem sokáig maradt titokban Darvas Lili 24 évvel volt fiatalabb férjénél, aki később Amerikába is követte.
Knight Rider: Hasselhoff sztrájkolt a kolléganőjéért Az NBC tévécsatorna 1982-ben bankot robbantott azzal, hogy műsorára tűzte a sármos Michael Knight és négykerekű barátja, a beszélő autó, KITT kalandjait. A sorozat a Knight Rider nevet kapta, és négy éven keresztül, kilencven epizóddal ültette a nézőket a képernyők elé.   A producerek sokáig keresték Michael alakítóját, de az autók castingjára még ennél is több időt fordítottak.
A kicsi sün piknikezni ment: ennél cukibbat ma már nem fogsz látni Fogadjunk, hogy te is elmosolyodsz, ha megnézed a képeit.
Nánási Pál nem érti kislánya miért rajong Majkáért Nánási Pál és Ördög Nóri elárulták, hogy kislányuk miatt jöttek el Az 50 milliós játszmába, mert Mici imádja Majkát, amit Pali nem is ért. Hogy a műsorvezető mit reagált erre, kiderül a videóból. 
Felháborító dolgot tettek a nevelők a rossz bölcsissel Botrány egy bölcsődében: egy kétéves fiút kutyapórázzal kötöttek ki a nevelők, mert rossz volt, és meg akarták büntetni. Mindez egy kiránduláson történt a müncheni kisgyerekkel. A Süddeutsche Zeitung által nyilvánosságra hozott fotón az látszik, hogy a gyerek egy oszlophoz van kötve a hózentrógerénél fogva, miközben a többiek egy szabadtéri asztalnál ülnek és esznek.