Az RMDSZ a mérleg nyelve lehet

A romániai kormányválságot használnák ki.

2017. június 19. 14:57

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kelemen: A román többség visszautasította a magyarokkal való párbeszédet Tartalom nélküli hamis állítás az, hogy Románia modellértékű ország lenne a kisebbségek helyzetének rendezését tekintve. A 215-ös, helyi közigazgatási törvény módosításának elutasítása is ezt jelzi h...
Elég volt a magyargyűlölő megnyilvánulásokból a román futballbajnokikon Panaszt tett az RMDSZ jogvédő szolgálata.
Népszavazás - Az RMDSZ elítéli az erőszakot A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elítélte a katalán függetlenségi népszavazás napján tapasztalt erőszakot

A Fidesz és az RMDSZ vezetői tanácskoztak Kolozsváron Fontos közép- és hosszútávú kérdéseket is érintő egyeztetést tartottak Kolozsváron a Fidesz és az RMDSZ vezetői szombat délután tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
Magyarellenesség miatt megbüntettek két románt tévécsatornát Az RMDSZ szerint a manipuláció és a nacionalista propaganda magasiskoláját művelte a média.
Hatodikos román fiúk támadtak egy ötödikes magyar lányra Azért mentek neki, mert idegesítette őket, hogy magyarul beszélt. Az RMDSZ kéri, álljanak le a politikusok az uszítással.