Ikeás ekitablettáktól óvják a drogosokat Jersey rendőrei

A pöttyös szatyor ehhez képest gyenge gondolatkísérlet csupán.

2017. június 19. 15:27

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kivonultak a hispán diákok egy amerikai gimnáziumból, mert nem akartak angolul beszélni Újabb pofont kapott a népeket állítólag gond nélkül egységes nemzetté formáló, amerikai olvasztótégelyről szóló mítosz. A New Jersey államban működő Cliffside Park Gimnázium (Cliffside Park High Schoo...

Friss hírek
A bukik már tudják, melyik edzőt rúgják ki legközelebb a Premier League-ben Csapata szenved, ő pedig vállalja a felelősséget a pocsék szereplésért.
Hajsza indult - öt helyszínen támadt a müncheni késelő Több embert megsebesített egy ismeretlen késes támadó szombat délelőtt a németországi Münchenben, a sérültek közül senki nincs életveszélyben - közölték a hatóságok.
Eltévedt az erdőben egy 71 éves férfi, rendőrök mentették meg Lámpa nélkül bolyongott a sötétben, mikor telefonon segítséget kért.
Pálfi György szerint Schmitt Máriáék nem engedték ki külföldi fesztiválokra a kisfilmjeit, nehogy összevissza nyilatkozgasson a kormányról A rendező úgy látja, Vajnáék a mozis szakmának az ő példáján akarták megtanítani, hogy nem érdemes visszabeszélni.
Drágább sört hozhat a klímaváltozás Természet anya nem viccel, az egyszeri sörkedvelőket is büntetni fogja. Hazai sörgyártókkal beszéltünk arról, miért is lehet drágább, kevesebb és rosszabb a sör.
Top 10 - A legjobb DC animációs filmek Míg a Marvel vitathatatlanul uralja a nagyvásznat a szuperhősöket összeverbuváló univerzumának terjeszkedésével, a DC az utóbbi két évtizedben folyamatosan lát el minket hullámzó minőségű animációs filmekkel, amik között már csak a nagy számok törvénye miatt is akad egy pár gyöngyszem.

Egy anya figyelmeztetése: veszélyes lehet az illatgyertya a csecsemőkre! Futótűzként terjed a neten a New Jersey-i Meghan Budden írása, aki az illatgyertyák hosszan tartó használatának veszélyeire figyelmezteti a szülőket - adta hírül a Newsner.com.

Top hírek:
Jim Carrey nagyon megzuhant - Aggasztóan néz ki a komikus színész Rengeteget fogyott az utóbbi időben A maszk sztárja.
Óriási: Babos Tímea egy év után újra a TOP10-be kerül Mindezt annak köszönheti, hogy Andrea Hlavackovával megnyerte a párosversenyt a moszkvai keménypályás tenisztornán. Idén ez volt a negyedik győzelmük.
KDNP-s javaslatok a kívánt gyermekek megszületése érdekében A Kereszténydemokrata Néppárt szerint az óvodák, bölcsődék további fejlesztése, a családi otthonteremtési kedvezmény bővítése és a távmunka lehetőségének fokozott biztosítása egyaránt hozzájárulhatna a kívánt gyermekek megszületéséhez a következő időszakban.
Vasárnap délutánig kirándulóidő, az ünnepen szakadó eső várható Reggelenként már elkel a télikabát.
Úgy tűnik, mást tesz és mást mond a kormány a vendégmunkások ügyében Letagadná a őket a menekültellenes kampány miatt?
Kifakadt a Toro Rosso orosz pilótája: Nem ezt érdemlem Danyiil Kvjatnak elege van abból, hogy nem tudja, milyen jövőt szán neki az istálló.