Bioszféra-rezervátum lett a vajdasági Backo Podunavlje

Az UNESCO múlt heti döntésével Szerbia második bioszféra-rezervátuma alakult meg.

2017. június 19. 15:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kamatot vágott Szerbia Huszonöt bázisponttal 3,75-ről 3,5 százalékra csökkentette az irányadó rátát a Szerbiai Nemzeti Bank a hétfői ülésén.
vb selejtezők spanyolország albánia isco olaszország szerbia
Az osztrákok újra a Balkán belobbantásán ügyködnek A Strache vezette eurószkeptikus FPÖ szinte bizonyosan bekerül a kormányba az október 15-i osztrák előrehozott választások után. De éppen akkor, amikor Európa és különösképpen Szerbia a katalán szepar...
Megalakult a balkáni V4 Szorosabbra fűzi az együttműködést Románia, Bulgária, Görögország és Szerbia.
Szerbia szerint már Koszovóval elindult a függetlenedési lavina Már Koszovó függetlenségének egyoldalú kikiáltásával kinyílt az európai függetlenségi törekvések "Pandora szelencéje" reagált a katalán népszavazásra Ivica Dacic szerb külügyminiszter.
Szerbia nyerte a női röplabda Eb-t A hollandokat verték a döntőben. A törököké lett a bronzérem.

Szijjártó az Al Jazeerának: a politika megerőszakolta az európai értékeket A tévéinterjúban a külügyminiszter egy rossz jelenségnek nevezte a migrációt, elmondta, hogy az EU és Szerbia ki fogja fizetni a kerítést, és szerinte nem kérdés, hogy Magyarországnak az EU-ban a hel...
Zágrábba látogat novemberben a szerb elnök A Szerbia és Horvátország között fennálló kapcsolatról, illetve az azt bonyolító feszültségekről tárgyal novemberben Zágrábban Aleksandar Vucic szerb köztársasági elnök - számolt be róla a szerbia...
Nemzetközi együttműködést kezdeményezett a Közbeszerzési Hatóság A magyar Közbeszerzési Hatóság (KH) kezdeményezésére nemzetközi együttműködési szándéknyilatkoztatot írtak alá a visegrádi négyek (V4), valamint Horvátország, Macedónia és Szerbia társszervezetei.
A szlovénok a bajnokok Szlovénia válogatottja nyolc ponttal legyőzte Szerbia csapatát a férfi kosárlabda Európa-bajnokság isztambuli döntőjében, vasárnap.
Történelmi szlovén siker Szlovénia válogatottja nyolc ponttal legyőzte Szerbia csapatát a férfi kosárlabda Európa-bajnokság isztambuli döntőjében, vasárnap.
Szerbia és Montenegró 2025-re EU-tag lehet A dátum nincs kőbe vésve: Szerbiának többek között Koszovóval is rendeznie kell a viszonyát.