Már a fagyi sem a régi

Idén 5. alkalommal rendezték meg a Balaton fagyija versenyt, melynek győztese a Festeticsék Mandulás Csókja fagylalt lett.

2017. június 19. 15:37

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Karambol után óriási a torlódás az M7-esen Három személygépkocsi ütközött össze péntek délután az M7-es autópályán Kőszárhegynél a Balaton felé vezető oldalon, a baleset miatt négy kilométeres torlódás alakult ki - közölte a Fejér Megyei Rendő...
Jó hír a Balaton szerelmeseinek: Mostantól télen is strandolhatunk Nem csak nyáron érdemes a magyar tengerhez látogatni.
Idén már ne vegyen nyaralót! Most már érdemes megvárni a jövő év elejét, akkor hagyományosan csökkennek az árak. A Balaton körül így is 10 millióval lehet drágább egy hétvégi ház, mint másutt.
Nyolc bizonyíték, hogy a Balaton ősszel sem unalmas Szuper programok a szezonon túl rengeteg látni- ízlelni- é felfedeznivalóval.
Gőzerővel gyártják a szaloncukrot a Balaton partján Már augusztusban elkezdik. Képriport Keszthelyről, a szaloncukorgyártás fellegvárából.
Mol Nagydíj Fa Nándor: a mezőny felnőtt a feladathoz A Fa Nándor által 2001-ben életre hívott szóló Balaton-kerülő vitorlásverseny résztvevői az ötletgazda szerint mostanra felnőttek a feladathoz.

Elárulta szépségtitkait az idei Miss Balaton gyönyörű királynője Rákos Lili a bőrápolási és sminkelési szokásairól is mesélt.
Matolcsy Ádám cége uniós milliókból lép a 21. századba A Balaton Bútor Kft. az Ipar 4.0-t hozhatja létre, új vállalatirányítás jön, mindezt az EU finanszírozza félig.
Miss Balaton ma kényelmes összeállítást választott! Suli és mozi a mai menü!
Kábel hever a vizesárokban Órákig nincs internet, nem működik a telefon és nem lehet nézni a televíziót sem. A heves megyei Balaton Község lakói panaszkodnak erre. Van olyan vizesárok, amelyben kábel hever. Attól tartanak az ot...
Közel 1,3 milliárd forintos zöldprogram indul Keszthelyen Egymilliárd forint támogatást nyert Keszthely önkormányzata a Festetics-kastély és a Balaton-part közötti zöldterületek, utak és parkolók felújítására, további 270 millió forintból pedig három középül...
Hatodáron adták el a kempinget, ahol több ezren táboroznak a Balaton Sound alatt A fesztiváligazgató bizakodó, a friss tulajdonos fejlesztési menedzsere viszont azt is elképzelhetőnek tartja, hogy üdülőfalut húznak fel a területre.