Villámgyorsan kicserélték a balesetveszélyes fedlapot - hurrá!

2017. június 19. 15:57

A cikk folytatása...Friss hírek
Még várat magára a fordulat az időjárásban Az ország nagyobb részén ma is derült, napos idő várható az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint.
Új néven működik tovább a Cseh Tamás Program Hangfoglaló Könnyűzenei Támogató Programként (röviden Hangfoglaló Program) működik tovább a Nemzeti Kulturális Alap Cseh Tamás Programja
Az EMIH tulajdonába került a Zsigmond Király Egyetem Az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) tulajdonába került a Zsigmond Király Egyetem
A szent tehén Helsinki Bizottság Ebben az országban valóban diktatúra van. De nem Orbán Viktor, hanem a Helsinki Bizottság diktatúrája.
Meghívta Putyint a horvát államfő Horvátországi látogatásra hívta meg Vlagyimir Putyin orosz elnököt Kolinda Grabar-Kitarovic horvát államfő kettejük szerdai találkozóján, Szocsiban
A baloldalon a túlélés a rendező elv Elkészült a nyolc párt, a DK, az Együtt, a Liberálisok, az LMP, a Moma, a Momentum, az MSZP és a PM által a közös ország mozgalom szervezésében kidolgozott új választási törvénytervezet

Top hírek:
Hamarosan jön a módosítás, amivel lesújtanak a gyermekmolesztálókra A büntető törvénykönyv módosítását kérik az Országgyűléstől.
Hónapokig nem volt meleg víz 196 lakásban Múlt héten írtuk meg, hogy négy hónapja nincs gáz egy budapesti társasházban. Ma visszakapcsolták a szolgáltatást.
Vallatószobát és hazugságvizsgálót találtak a szcientológusoknál? - a 24.hu így értesült Harminc helyre szállt ki összehangoltan a rendőrség és a NAV, elképesztő dolgokra leltek állítólag.
A liftbe lépve tépte ki a nyakláncot egy nő nyakából ezt a férfit keresik A kőbányai rendőrök lopás miatt nyomoznak ismeretlen tettes ellen.
Megvan, melyik iskolában dugdossa a Klik a fideszes tanárt Bár a Klik szabályosan eltitkolta, hol alkalmazzák közpénzből a diákok alapítványi pénzét felélő tanárt, sikerült megtalálnunk egy pesti iskolában. Napközis csoportot visz, úgyhogy megint gyerekek közt dolgozik, miközben az előző munkahelyén történtek miatt javában nyomoznak sikkasztás gyanújával.
30 automata utcai vécét kapna ingyen a főváros, de a kerületek félnek tőle Az ajtaja negyedóra után magától kinyílna, nehogy befészkeljék magukat a hajléktalanok.