Náci géppisztoly került elő az igazoltatásnál

A működőképes MP40-es mellett rengeteg töltény is volt az ausztrál férfinál.

2017. június 19. 15:58

A cikk folytatása...Friss hírek
A katalánok többsége már új kormányt akar? Egy friss felmérés alapján a többségi vélemény az, hogy a korábbi népszavazás nem ad legitim felhatalmazást a katalán kormánynak a függetlenség egyoldalú kinyilvánításához.
Egy ámokfutó több embert megkéselt Münchenben A támadó elmenekült a helyszínről.
Szorul a hurok, már Teherán is fenyegeti a kurdokat Az iráni Forradalmi Gárda külföldi műveleteiért felelős parancsnoka ismételten figyelmeztette az autonóm Kurdisztán vezetőit, vonják vissza csapataikat Kirkuk városából, vagy készüljenek az iraki hadsereg és a Teherán támogatását élvező síita milíciák elsöprő erejű támadására.
Ő az olasz politika új üstököse Luigi Di Maio még csak 31 éves, de már az életrajza is megjelent.
Egy tájfun tart Japán felé Honsú szigeténél árvíz és heves hullámok várhatóak.
63-ra nőtt a halottak száma a pénteki kabuli merényletekben Egy síita és egy szunnita mecsetben is robbantott egy öngyilkos merénylő.

Top hírek:
A holokauszt magyar zsidó áldozatainak 80%-át azonosították 485 ezer ember adatait azonosították az elmúlt 10 évben a jeruzsálemi Jad Vasem Intézetben.
Vaddisznók törtek be egy német kisváros bankjába A dolgozók az ablakon keresztül menekültek az agresszív állatok elől.
Tanzánia kormánya ismét megmutatta, hogy a középkorban él Tanzánia erősen homofób kormánya az AIDS-betegek ellátásának megszüntetése után egy egészségügyi oktatással foglalkozó civil szervezetnek ment neki.
Gyilkosságban való bűnrészességgel vádolnak egy 96 éves férfit. A vádlott a második világháborúban őr volt egy náci haláltáborban.
Brexit: toporgás zajlik előrelépés helyett Eddig nem sikerült megfelelő mértékű előrelépést elérni az Egyesült Királyság uniós kiválásának feltételeiről szóló egyeztetéseken ahhoz, hogy tovább lehessen lépni a jövőbeli kapcsolatok kérdéseit érintő második tárgyalási szakaszra - mondták ki pénteki brüsszeli találkozójukon a brit kilépés után bennmaradó tagállamok vezetői.
A héten 35-en haltak meg kanyaró miatt Romániában És újabb 44 megbetegedést regisztráltak.