Összeverhettek egy fesztiválozót a biztonsági őrök a Kolorádón

Részeg volt, de agresszív nem. A biztonsági cég tagadja a verést, a fesztiválszervezők nem láttak semmit.

2017. június 19. 16:09

A cikk folytatása...Friss hírek
Miről álmodik Istenke, ha Kovács? Barlog Károly 1986-ban született Zentán, jelenleg Balatonendréden él. Második könyve Kovács Istenke álmodik címmel jelent meg. Rádióinterjú a szerzővel. [...] Bővebben!
Leállították a House Of Cards forgatását egy közeli lövöldözés miatt A sorozat forgatási helyszínének közelében lőttek le öt embert, a stáb leállt a munkával, amíg a rendőrség a tettest keresi.
Ön is régen látta Chert? Hamarosan láthatja a Mamma Mia: Here We Go Again című filmben.
Magyar állami kitüntetést kapott Ennio Morricone A Magyar Érdemrend középkeresztjével tüntették ki Ennio Morricone Oscar-díjas zeneszerzőt, aki az állami elismerést budapesti koncertje előtt vehette át szerdán.
Egy igazi wonder woman játszik majd az új nácis filmben Gal Gadot-t is felkérte Justin Kurzel a Ruin egyik szerepére.
Hazatért a pedofíliával vádolt Roman Polanski Egy róla szóló dokumentumfilm kedvéért utazott Lengyelországba.

Top hírek:
Össztűz zúdul a francia popmagazinra, mert feleséggyilkost tett a címlapra Többen is "undorítónak" nevezik a Les Inrockuptiblest, mert a néhai Noir Desir-frontember, Bertrand Cantat-t tette borítójára.
Visszakerül több csatorna az Invitel kínálatába Egy évvel ezelőttig ott voltak a szolgáltató csomagjaiban, de kikerültek, a helyükre pedig Andy Vajna új kábeltévéit tették.
35 éve hunyt el minden idők legnagyobb magyar gitárosa
Mennyire Csillagok háborúja-rajongó? Tesztelje velünk! Luke Skywalkertől a jeditanácsig, a lézerkardtól az Ezeréves Sólyomig 12 kérdés, amiből kiderül, hányszor látta és mennyire ismeri a Star Wars-filmeket.
Mutasd meg a zenédet a Stranger Things zenei agytrösztjének! Budapestre jön Nora Felder, aki olyan sorozatokhoz válogatott zenét mint a Ray Donovan, az OA vagy a Californication. Most magyarokat hallgatna.
Leállították a House Of Cards forgatását egy közeli lövöldözés miatt A sorozat forgatási helyszínének közelében lőttek le öt embert, a stáb leállt a munkával, amíg a rendőrség a tettest keresi.