A tűzoltók szerint rosszul működik a segélyhívó rendszer

Így lett újlipótvárosi Pozsonyi út az újpesti Pozsonyi útból. Gerlóczy elmondja, hogy volt.

2017. június 19. 16:07

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Fazekas: nem szabad becsapni a fogyasztókat Nem szabad megkülönböztetni a vásárlókat, becsapni a fogyasztókat; felháborító, hogy azonos márkanév alatt máig eltérő termékek kerülnek forgalomba Európában - mondta Fazekas Sándor földművelésügy...
Bolsevik sztereotípia, hogy Horthy megosztó, mondta az esperes A pozsonyi esperest nem zavarja különösebben, hogy Horthy Miklós szobrot kap egy templomkertben.

Friss hírek
HVG: Látogatóközpontot húznának fel a Vajdahunyad vára mellé A Mezőgazdasági Múzeum saját akciója, vélhetően az esküvőbiznisz miatt. A Városliget Zrt. nem tud róla.
Lehet, hogy a lengyelek egyszer Putyin barátjának nevezik majd Orbánt És azt nem dicséretnek szánják majd. A Heti Válasz készített interjút a lengyel külügyminiszterrel, aki nem hisz a Soros-tervben.
MacBook-gyilkos laptoppal jön a Microsoft A Surface Book 2 játékra és profi felhasználásra is alkalmas. A hardvere bivalyerős, a dizájnja szép, és jó drága lesz.
Félrebeszél a külügy a külképviseletek offshore ügyeiről A kormány inkább tetteti a hülyét, mint hogy válaszoljon arra, hogy miért adnak átláthatatlan cégeknek pénzt a magyar nagykövetségek.
Tévhit, hogy végig kellene aludnunk az éjszakát Az emberek régen két részletben aludtak, úgyhogy ön se ijedjen meg, ha felébred az éjszaka közepén. Inkább elmélkedjen, imádkozzon vagy szexeljen.
A párt véleménye az igazságot is felülírja Illés Béla kitalált orosz katonájáról készült egy új magyar film. Az előzetes az Indexen látható először.

A Népszabadság sunyi kivégzésére emlékeztettek a Pozsonyi úton - Videó Az eseményen első alkalommal adták át a Népszabadság-dijat.
A pozsonyi magyarok is a vértanúkra emlékeznek A hagyományokhoz hűen a pozsonyi és az aradi vértanúkra is emlékeztek pénteken a kecskekapui temetőben a pozsonyi magyarok.
Egyre kevesebben mennek a szlovák hadseregbe Utánpótlásgondokkal küzd a szlovák hadsereg, amelybe az elmúlt évek során egyre kevesebben jelentkeztek - derült ki a szlovák védelmi tárca jelentéséből, amelyet szerdán láttamozott a pozsonyi kormány...

Top hírek:
Hátborzongató kép lett az év természetfotója Egyszerre nyújt ijesztő és szomorú látványt a tülkétől megfosztott orrszarvútetem.
Hamarosan jön a módosítás, amivel lesújtanak a gyermekmolesztálókra A büntető törvénykönyv módosítását kérik az Országgyűléstől.
Október 23: közel 8 ezer diák ünnepel egy határ átlépésével Az idén 145 intézmény tanulói emlékeznek majd.
Sűrű ködre ébredhettek több helyen Szerdán akár 25 fok is lehet.
Messi belőtte a 100. BL-gólját, hat gól a Stamford Bridge-en A Chelsea és az AS Roma 3-3-ra végzett, a Man United 1-0-ra nyert, továbbra is megy az angoloknak. A PSG sebezhetetlen a BL-ben.
Hónapokig nem volt meleg víz 196 lakásban Múlt héten írtuk meg, hogy négy hónapja nincs gáz egy budapesti társasházban. Ma visszakapcsolták a szolgáltatást.